Lázeňská káva - espresso směs 100% Barista – Kolumbie, Brazílie (500 g)

Exkluzivní espresso směs 100% Barista je dokonale vyváženou kombinací kolumbijských a brazilských kávových zrn. Toto 500g balení nabízí silný a bohatý chuťový profil, ideální pro milovníky kvalitního espressa. Vychutnejte si ovocné tóny zkombinované s chutí mléčné čokolády. Více informací

493 Kč
407 Kč bez DPH

Dostupnost: Skladem ihned

Zboží k vám dorazí 04.05

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Lázeňská káva - espresso směs 100% Barista – Kolumbie, Brazílie (500 g)

Tato espresso směs vás ohromí tóny ovoce a nádechem mléčné čokolády. Kombinace promytých zrn z Kolumbie a naturálních zrn z Brazílie vytváří dokonalou kávovou směs, která se vyznačuje vyváženou a zároveň zajímavou chutí.

Směs Basic Barista je pražená pro přípravu lahodného espressa. K jejímu pražení byl zvolen střední profil pražení, který je ideální pro přípravu espressa. Tato káva je skvělá nejen pro použití v pákových nebo automatických kávovarech, ale také pro přípravu v Moka konvičce nebo v džezvě.

✔️ země Kolumbie / Brazílie
✔️ oblast Caldas / Minas Gerais
✔️ producent 2000+ farmářů spolupracujících s Anserma Cooperative
✔️ nadmořská výška 1,400-1,800 / 1100 m n. m.
✔️ druh 100% Arabika
✔️ odrůda Castillo, Caturra, Colombia / různé
✔️ zpracování promytá / naturální
✔️ pražení na espresso

O kávě: Kolumbie, Coop Anserma

Tato vysoce kvalitní káva, která je plně promytá, pochází z Anserma Cooperative v Kolumbiikterá se nachází v departementu Caldas v Kolumbii. Anserma Cooperative je jedinečná tím, že spojuje farmáře z různých místních oblastí, včetně Ansermy, Belalcazaru, Risaraldy, San José a Viterbi.

Anserma Cooperative je považována za ikonu kolumbijské kávové kultury, zejména v oblasti zvané "Eje Cafetero". Nákupem kávy od Anserma Cooperative podporujete více než 2 000 farmářů a přispíváte tak k zachování jejich tradičních způsobů pěstování a zpracování kávy.

O kávě: Brazílie, Diamond

Káva Diamond je označována za klenot mezi kávami. Je vyráběna s mistrovskou péčí a nabízí konzistentní chuťový profil. Tato káva se vyrábí z pečlivě vybraných zrn z různých farem v brazilském regionu Minas Gerais a je ideální volbou pro přípravu jakékoliv espresso směsi.

Jde o vyváženou naturální kávu, která si podmaní vaše chuťové buňky svými rozmanitými tóny. Její lahodná a neutrální zrna vytvářejí stabilní základ pro ostatní chutě v této směsi a zaručují tak jedinečný chuťový zážitek.

Parametry a specifikace

DruhArabica
Úroveň praženíEspresso
ZeměKolumbie, Brazílie
Balení500g
Kyselost kávyMéně kyselá
Chuťové vlastnostiOvocná, Mléčná čokoláda
Metoda přípravyMoka konvička, Espresso, Džezva
ProEspresso

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-