Fungicid ACROBAT MZ WG 2x10g

pošli přes

Acrobat MZ WG 2x10 g proti houbovým chorobám

Fungicidní přípravek do brambor, rajčat, okurek, cibule a vinné révy. Náhrada za původní Acrobat. Nový má stejné použití i úč.látku ale je granulovaný a má kratší ochrannou lhůtu. Více informací

49 Kč
41 Kč bez DPH

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Acrobat MZ WG k ochraně před plísněmi

Fungicidní přípravek do brambor, rajčat, okurek, cibule a vinné révy. Náhrada za původní Acrobat. Nový má stejné použití i účinnou látku ale je granulovaný a má kratší ochrannou lhůtu.

Dávkování a použití Acrobatu

Při aplikaci nízkých dávek aplikační kapaliny v révě (pod 400 l/ha vody) konzultujte s držitelem registrace možný vliv zvýšené koncentrace přípravku na účinnost a plodinu. Přípravek nesmí zasáhnout okolní porosty. K zabránění vzniku rezistence neaplikujte během vegetační sezóny přípravky, které obsahují účinnou látku typu CAA (amidy kyseliny karboxylové, např. dimethomorph, iprovalicarb, mandipropamid) ve více než 50 % z celkového počtu ošetření proti uvedené chorobě. Přípravek se aplikuje pozemně postřikem nebo rosením schválenými aplikátory. Pokud je postřik prováděn tak, že může dojít k ohrožení dalších osob, provádějte jej jen za bezvětří nebo mírného vánku, v tom případě ve směru po větru od postřikovače a dalších osob. Před použitím si přečtěte přiložené pokyny.

Omezení

Může být škodlivý pro člověka, zvěř a ptáky.

Přípravek je vyloučen z použití v ochranném pásmu II. stupně zdrojů povrchové vody SPe2 Za účelem ochrany vodních organismů neaplikujte na svažitých pozemcích (více nebo rovno 3° svažitosti), jejichž okraje jsou vzdáleny od povrchových vod 6 m při aplikaci do révy vinné. SPe3 Za účelem ochrany vodních organismů snižte úlet dodržením neošetřeného ochranného pásma 4 m vzhledem k povrchové vodě při aplikaci do brambor, cibule a rajčete. SPe3 Za účelem ochrany necílových členovců dodržujte neošetřené ochranné pásmo 3 m při aplikaci do vinic a 1 m při aplikaci do nízkých plodin od okraje ošetřovaného pozemku.

Dávkování:

cibuleplíseň cibulová20 g 3-6 l vody /100 m2OL 14 dní
rajče polníplíseň bramborová20 g 3-6 l vody /100 m2OL 3 dní
bramborplíseň bramborová20 g 3-6 l vody /100 m2OL 7 dní
révaplíseň révová0,25 % (25 g/10 l vody)OL 28 dní
rajče skleníkovéplíseň bramborová0,2 % (20 g/10 l vody)OL 3 dní
okurka skleníkováplíseň okurková0,2 % (20 g/10 l vody)OL 3 dní

Parametry a specifikace

Typ prostředkupostřik
Nemocplíseň
Podle účeluplíseň
Šířka výrobku10.0 cm
Výška výrobku12.0 cm
Hloubka výrobku2.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-