AkTRivator 10g-prášek

pošli přes

Canna zahradní potřeby

AkTRivator 10g-prášek

Země je obývána tisíci různých druhů plísní TRICHODERMA. TRICHODERMA harzianum (Tri002/3) je druh, který je vědecky ověřený, stimulující s efektem zvyšování odolnosti v kořenovém systému a chitinase produkce rostlin vede k lepšímu kořenovému vývoji, k víc Více informací

535 Kč
442 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

AkTRivator 10g-prášek

Země je obývána tisíci různých druhů plísní TRICHODERMA. TRICHODERMA harzianum (Tri002/3) je druh, který je vědecky ověřený, stimulující s efektem zvyšování odolnosti v kořenovém systému a chitinase produkce rostlin vede k lepšímu kořenovému vývoji, k více kořenovým vláskům a k zvýšenému vylučování enzymů a hormonů. Následkem toho rostliny získávají více vitality a rostou mnohem lépe.

TRI 002:

Tyto granule mají kladný efekt na produkci a na růst rostlin, protože osidlují plísně okolo kořenového systému. Musejí být smíchány se zeminou a umožňují silný a vyrovnaný růst plísně. Následkem toho je růst dalších plísní a mikroorganismů skvěle potlačen. Viditelné výsledky tohoto produktu jsou zvýšená vitalita rostliny a to, že kořeny více rostou.

TRI 003:

je čistý, ve vodě rozpustný prášek, který usnadňuje růst u mladých rostlin stejně tak jako v jejich řízcích a jejich kořenech. To potlačuje mikroorganismy a z tohoto důvodu má kladný efekt na rovnováhu mezi organismy v zemině. AkTRIvator se může použít se všemi pěstícími systémy.

Balení 10g a 250g

Parametry a specifikace

Kategoriedoplňky výživy
Původchemický
Skupenstvípráškové

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-