Anaé by Ecodis Epsomská sůl (pytel 2,5 kg) - do koupele, peelingu i na zahradu

pošli přes

Ecodis zahradní potřeby

Anaé by Ecodis Epsomská sůl (pytel 2,5 kg) - do koupele, peelingu i na zahradu

401 Kč
331 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Máte rádi multifunkční dary přírody? Pak si jistě oblíbíte epsomskou sůl, bohatou na minerály hořčíku a síran. Z vlasové pokožky pomůže odstranit přebytečný maz, v peelingu smete z kůže vše nepotřebné a v koupelové lázni zrelaxuje namožené svalstvo. Tím to ale nekončí! Tahle "sůl" totiž vyčistí i zaneřáděné dlaždičky, rostlinky ochrání před škůdci a slouží i jako výborné hnojivo. Honosí se certifikací od uznávaného EcoCertu a v Ecodisu ji získávají šetrně, z minerálních zásob severní Evropy.

Francouzská značka Ecodis vám vyrazí dech svým odhodláním měnit svět k lepšímu. Do každodenního života přináší lidem praktické pomocníky z obnovitelných materiálů, co dlouho vydrží a díky promyšlenému ekologickému balení ušetří zbytečné jednorázové obaly. Vychytávky do domácnosti, úklidové i hygienické pomůcky z šetrných přírodních materiálů vám podají ruku na cestě k udržitelnějšímu životu. Umožní vám snížit vaši ekologickou stopu, lépe pečovat o své zdraví a méně utrácet. Ecodis tak bez nadsázky mění životy.

Parametry a specifikace

ÚčinkyKožní problémy, Přírodní peeling, Regenerace, Relaxační
ZnačkaEcodis
UžitíDo koupele, peelingu i zahrady
Hmotnost2,5 kg
Typ vlasůPro všechny typy vlasů

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-