Aroma difuzér v dřevěném provedení

Originální difuzér v dřevěném provedení, který slouží nejen jako zvlhčovač vzduchu a difuzér esenciálních olejů, ale také jako poutavá dekorace. Více informací

789 Kč
652 Kč bez DPH

Zboží k vám dorazí 10.05

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Aroma difuzér v dřevěném provedení

Po přidání několika kapek esenciálního oleje do nádobky s vodou se prostředí kolem vás rozvoní nádhernou vůní, která vám ihned zlepší náladu. Můžete jej použít také jako zvlhčovač vzduchu bez použití esenciálního oleje, který zajistí vyšší vlhkost v místnosti. Tento difuzér v elegantním dřevěném provedení lze však použít nejen jako difuzér esenciálních olejů nebo zvlhčovač vzduchu, ale také jej můžete vystavit v místnosti jako originální dekoraci.

Stylový design

Díky jednoduchému, elegantnímu dřevěnému designu se tento difuzér hodí do každé místnosti. Tento aroma difuzér může taky posloužit jako nápaditý a praktický dárek, který ocení opravdu každý. 

Velmi tichý chod

Díky ultrazvukové technologii rozprašování chladivé páry se esenciální oleje rozptýlí ve formě mikročástic bez nutnosti jakékoliv ohřevu a díky velmi tichému chodu vás tento difuzér nebude rušit při práci, čtení nebo spánku.

Zlepšení kvality ovzduší 

Kromě aromaterapie slouží tento difuzér také jako zvlhčovač vzduchu. Můžete jej tedy použít ke zlepšení kvality ovzduší ve vaší domácnosti, k zamaskování nepříjemného odéru domácích mazlíčků nebo cigaretového kouře a také jako ochranu vašich blízkých před nadměrně suchým vzduchem, mikroorganismy, alergeny, prachem a dalšími škodlivými látkami.

Uklidňující LED osvětlení

Nabízí 7 různých barevných odstínů LED osvětlení. Můžete tak střídat barvy podle aktuální nálady nebo zvolit jednu stálou barvu, která je vám nejpříjemnější. 

Parametry a specifikace

Objem300 ml
BarvaHnědá
Výkon2 W
MateriálDřevo
Hmotnost300 g
FunkceZvlhčovač vzduchu, Noční světlo, Barevné světlo, Aroma difuzér
Provozní doba8-12 hodin
Balení obsahujeUživatelská příručka, USB kabel, Difuzér
Zdroj napájeníUSB kabel

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-