Aromalampa keramická bílá

pošli přes

Aromalampa keramická bílá 9x7,5 cm

Keramická aromalampa klasického tvaru s mističkou k rozpouštění vonných olejů či vonného vosku. Více informací

110 Kč
91 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Aromalampa je ozdobena otvory ve tvaru květin, které při používání propouští světlo svíčky a tvoří tak hezkou dekoraci. Aromalampa je dokonalá pro rozpouštění vonného vosku a nahřívání esenciálního oleje pomocí obyčejné čajové svíčky. Ta je umístěna ve spodní části.  Vrchní část aromalampy je dostatečně široká, takže se vosk rozpustí na velké ploše a interiér je okamžitě a sytě provoněn. 


Aroma lampa se  považuje za vhodnější, zdravější a příjemnější alternativu v případě, že ve vašem domově toužíte dosáhnout relaxačního pocitu a atraktivní vůně.

Aromalampa je pěkná dekorace v každé místnosti.

Pro použití s vonnými oleji nebo vonnými vosky.

Rozměry: 9x7,5 cm

Barva: bílá.

Použití


Do misky aromalampy vložte pár kousků vonného vosku, v případě použítí esenciálního oleje nalijte do misky aromalampy vodu a do ní nakapejte pár kapek esenciálního oleje. Množství kapek určujte dle velikosti místnosti a požadované intenzity vůně. V aromalampě zapalte čajovou svíčku, vonná směs se začne pomalu zahřívat a uvolňovat svou vůni. Nenechte vonnou směs nikdy vypařit, protože keramické aromalampy by mohly přehřátím prasknout.

UPOZORNĚNÍ: Aromalampu vždy umístěte na tepelně odolnou podložku. Ujistěte se, že v nádobce nad svíčkou je vždy dostatek vonné směsi. Používejte pouze kvalitní čajové svíčky a při hoření nikdy nenechávejte bez dozoru. Uchovávejte mimo dosah dětí.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-