ATA AWA Leaves A+B 5L

pošli přes

Atami zahradní potřeby

ATA AWA Leaves A+B 5L

ATA AWA LEAVES A +B: výživa pro vegetativní období byla firmou Atami speciálně vyvinuta pro systémy Wilma, NFT, bubbler (DWC) a recirkulační hydrosystémy.  Více informací

1 239 Kč
1 024 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

ATA AWA Leaves A+B 5L

ATA AWA LEAVES A +B je výživa pro vegetativní období byla firmou Atami speciálně vyvinuta pro systémy Wilma, NFT, bubbler (DWC) a recirkulační hydrosystémy. AWA Leaves A+B výživa pro vegetativní období růstu reguluje pH hodnotu, což znamená, že hodnota pH se mezitím téměř nemusí upravovat, čímž růst rostliny probíhá rychleji a vyrovnaněji.

Opětovným použitím vyživovací vody využije rostlina stejnou výživu několikrát. Díky komplexně upravenému složení přípravku AWA Leaves A+B má rostlina zaručenou optimální výživu po dobu celého vegetativního období.

POUŽITÍ:

ATA AWA Leaves A+B smíchat stejnými díly s vodou ve vegetativním období. Požadovaná teplota vody: 21-25 °C. Skvěle působí v kombinaci s kořenovým stimulátorem ATA-Root-Fast, Hydro Rokz a minerální plstí.

DÁVKOVÁNÍ:

1-4 ml A a 1-4 ml B na litr vyživovací vody. NPK 6-0-3

UPOZORNĚNÍ:

Skladujte při pokojové teplotě. Před použitím důkladně protřepejte. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro požívání. Pokud dojde ke kontaktu s očima nebo pokožkou, oči ihned vypláchněte a pokožku opláchněte vlažnou vodou z vodovodu.

Balení: 1L,5L,10L

Parametry a specifikace

Kategoriehnojivo na růst
Původchemický
PrvkyNPK
PředhnojenýNPK
Skupenstvítekuté

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-