Barista Space ruční mlýnek na kávu stříbrný
+ doprava zdarma

Barista Space patří mezi oblíbené značky kávového příslušenství. Objevte jedinečné kousky od Barista Space a buďte špičkou mezi baristy.  Více informací

2 990 Kč
2 471 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Ruční mlýnek Barista Space stříbrný je praktický, má stabilní ocelovou frézu a nabízí nastavení mletí, což vám umožní namlít kávu pro různé způsoby vaření. Je skvělou volbou pro začínající i pokročilé domácí baristy, kteří oceňují kvalitní a poutavé vybavení za rozumnou cenu.
Barista Space ruční mlýnek na kávu stříbrný

Tělo a nádoba na sedlinu jsou vyrobeny z hliníku, díky čemuž je mlýnek stabilní a odolný. Zásobník na zrnka pojme až 18 gramů zrnek, což vystačí například na velkou porci překapávané kávy. Spodní nádoba je přišroubována k horní části, takže při mletí drží bezpečně na svém místě. Gumový pásek kolem těla podporuje úchop a rukojeť je zakončena dřevem.

Srdce mlýnku, jeho otřep s osou, je vyroben z nerezové oceli. Fréza je stabilní a nabízí větší přesnost broušení než keramické frézy. Mlýnek je vybaven úpravou mletí, díky které můžete umlít kávu do moka konviček, french pressu nebo na jakýkoli způsob přelévání. Velikost mletí se nastavuje knoflíkem umístěným pod frézou. Přepínání velikosti mletí je postupné a pro snadné použití byla přidána číselná stupnice. Je to jednoduché a otočení knoflíku trvá několik sekund.

Parametry a specifikace

TypRuční
BarvaStříbrná
MateriálHliník, Nerezová ocel, Dřevo
Displejne
Velikost mlecích kamenů (mm)40 mm
Materiál mlecích kamenůOcel
Tvar mlecích kamenůkónické
PoužíváníDomácí
DoKanceláře, Domácnosti, Auta
Dávkování mlýnkuManuální
ProFiltrovanou kávu, Alternativní metody přípravy
Šířka výrobku5.0 cm
Výška výrobku12.0 cm
Hloubka výrobku5.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-