Ben & Anna Krém na ruce s avokádovým olejem (30 g) - intenzivní regenerace

pošli přes

Ben & Anna zahradní potřeby

Ben & Anna Krém na ruce s avokádovým olejem (30 g) - intenzivní regenerace

99 Kč
82 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Až vás budou utrápené ruce žadonit o intenzivní regeneraci, mázněte je tímto výživným krémem. Byl stvořený na míru suché, drsné a podrážděné pokožce. Regeneruje ji a vyživí důmyslnou kombinací avokádového a mandlového oleje a bohatého bambuckého a kakaového másla. Ruce zanechá hydratované, sametově hebké a opečované. Výjimečnou kvalitu ryze rostlinné receptury bez ftalátů, parabenů a mikroplastů potvrzuje i certifikace NaTrue a kromě ruček tímto krémem potěšíte i planetu. Nákupem totiž přispíváte organizaci One Earth – One Ocean, a pomáháte tak čištění oceánů od plastového odpadu.

Ben & Anna není jen značka, je to skutečný, mladý a sympatický pár. Po dlouhých letech života v Berlíně, bušícím srdci Německa, se rozhodli vrátit zpět na venkov a žít v souladu s přírodou. A příroda je začala inspirovat natolik, že se vrhli do vývoje produktů, které budou splňovat jejich přísné požadavky.
 

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-