BIALETTI MOKA EASY TIMER 3 ŠÁLKY

pošli přes

BIALETTI MOKA EASY TIMER 3 ŠÁLKY
+ doprava zdarma

Elektrická moka konvička pro pohodlnou přípravu výborné kávy. K moka konvičce nepotřebujete žádný sporák. Bude vám stačit zásuvka na elektriku. Moka konvička umí po dovaření udržovat teplou kávu po dobu 30 minut. Káva se vám v této moka konvičce připraví téměř sama. Nevěříte? Tak čtěte dál. Více informací

3 290 Kč
2 719 Kč bez DPH

Zboží k vám dorazí 22.04

Upozornění: poslední kus skladem!

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Elektrická moka konvička Bialetti Moka Easy Timer

Připravujte si výbornou kávu kdekoliv budete chtít

Elektrická moka konvička pro všechny milovníky espressa. Součástí moka konvičky je plotýnka, na které se káva připravuje. Takže nepotřebujete plynový vařič, ale stačí vám zásuvka. Moka konvička je tak vhodná například na chalupy nebo třeba do kempu, kde nemáte žádný sporák, ale pouze zásuvku na elektgriku. Odteď si můžete vychutnat svůj oblíbený šálek kávy opravdu kdekoliv. Jakmile bude vaše káva hotová, moka konvička se vám připomene pomocí akustického signálu. Moka konvičku je vyrobena z tradičního hliníku.

Pohodlná a rychlá příprava kávy

Příprava kávy v této moka konvičce je jednodušší ještě víc jako obvykle. Moka konvička má funkci automatického vypnutí, jakmile se káva dovaří. Takže se nemusíte bát, když se náhodou zdržíte ráno v koupelně, že se vám káva připálí a moka konvička zničí. Moka konvička má dvě možnosti zapnutí:

  1. Ruční start - kávu připravíte jako obvykle, jen s tím rozdílem, že se moka konvička sama po uvaření kávy vypne a následně udržuje kávu teplou po dobu 30 minut.
  2. Naprogramovaný start - můžete si sami nastavit, kdy se káva začne připravovat a mít ji tak hotovou hned ráno na snídani. Už cítíte tu vůni, jakmile vykročíte z postele?

Elektrická moka konvička Bialetti Moka Easy Timer

Parametry a specifikace

Objem140 ml
ZnačkaBialetti
BarvaStříbrná
MateriálSilikon, Hliník
Zdroj ohřevuElektřina
Maximální počet šálků3

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-