BIALETTI NEW MOKA INDUCTION 2 ŠÁLKY ČERNÁ

Moka konvička z italské dílny Bialetti. Je vhodná na indukci a ostatní typy vařičů. Nová verze moka konvičky si zanechala kvalitu a tradičnost, kterou doplnila o elegantnost a minimalismus. Připravujte si lahodnou kávu, která chutná jako espresso. Více informací

901 Kč
745 Kč bez DPH

Zboží k vám dorazí 02.05

Upozornění: poslední kus skladem!

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Konvička Moka indukce kombinuje různé materiály v měkkých a elegantních tvarech. Jedná se o první kávovar Bialetti, který je vhodný pro indukční varné desky v unikátním designu Moka. Spodní část je z nerezové oceli vhodné pro indukci. Horní část je osmiboká jako u Moka. Konvička má unikátní dvoutónovou úpravu.

Bialetti New Moka konvička vhodná na indukci k přípravě 2 šálků kávy

Na indukci i ostatní typy vařičů

Oblíbená moka konvička je symbolem Itálie. Moka konvička připravuje kávu, která se nejvíce podobá espressu a navíc k tomu nepotřebujete ani drahý kávovar. Moka konvička je kvalitně zpracovaná, horní část je z tradičního a osvědčeného materiálu - z hliníku. Tato moka konvička se hodí na indukci i ostatní typy vařičů, což můžete ocenit, když si s sebou moka konvičku vozíte na dovolenou a výlety. Moka konvička je malinká, takže se lehko vezme do baťohu. Je ideální na 2 šálky espressa.

Tradice a design

Moka konvička má pohodlnou rukojeť, která je z teplovzdorného plastu. Nová konvička na přípravu pravé italské kávy v sobě spojuje tradici, eleganci i smysl pro inovaci. Hodí se do každé kuchyně, jelikož působí velmi minimalisticky. Byla vyrobena přímo v Itálii. Horní díl je vyroben z tradičního hliníku. Chuť a aroma kávy, tak zůstávají stejně dokonalé jako u dalších konviček od Bialettiho.

Bialetti New Moka konvička vhodná na indukci k přípravě 2 šálků kávy

Parametry a specifikace

Objem100 ml
ZnačkaBialetti
BarvaČerná
MateriálNerezová ocel, Hliník
Zdroj ohřevuIndukce, Plyn, Sklokeramika, Halogen
Hmotnost0,5 kg
Maximální počet šálků2

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-