Bloombastic 325ml

pošli přes

Atami zahradní potřeby

Bloombastic 325ml
+ doprava zdarma

Bloombastic je vysoce kvalitní koktejl biominerálů a biostimulátorů, který je vhodný pro poslední fázi květu a pro fázi zrání (4 až 6 týdnů). Bloombastic zvyšuje hladinu cukru v rostlině a tím i váhu a vůni.  Více informací

1 639 Kč
1 355 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Bloombastic 325ml

Bloombastic je vysoce kvalitní koktejl biominerálů a biostimulátorů, který je vhodný pro poslední fázi květu a pro fázi zrání (4 až 6 týdnů). Bloombastic zvyšuje hladinu cukru v rostlině a tím i váhu a vůni.

Díky explozi produkce cukru a květů zajišťuje Bloombastic silné, kompaktní a sladce vonící květy. V porovnání s jinými tekutými stimulátory květu obsahuje Bloombastic o více než 50% více biominerálů (fosfor a kalium), přičemž nejsou použity absolutně žádné zátěžové látky (natrium a chlór). Bloombastic má také enzymatický účinek na různých úrovních a proto chrání rostlinu před stresem a pomáhá jí při regeneraci.

Použití:

Během celého období květu lze používat denně při zalévání rostlin jako doplněk pravidelné výživy. Bloombastic se má používat při pěstování v půdě, hydroponii a kokosu a je vhodný pro zavlažovací systémy.

Tip na pěstování:

Atami doporučuje pro dosažení optimálního výsledku používání Bloombasticu především během posledních 4 až 6 týdnů období květu (a zrání).

Dávkování:

0,5 až 1,0 ml na litr pitné vody.

Složení:

fosfát draselný, hydroxid draselný, kyselina fosforečná, EDTA železo, oxid fosforečný, jílové minerály.

Záruka kvality:

Stimulátory a tekutá výživa Atami jsou zapečetěny pod šroubovacím víčkem ve světlonepropustném obalu, čímž je zaručeno zachování kvality.

Balení: 100ml,250ml,325ml,1250ml,5500ml

 

Parametry a specifikace

Kategoriehnojivo pro květ
Původpřírodní
PrvkyŽELEZO, DRASLÍK, FOSFOR
Skupenstvítekuté

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-