BREWISTA ARTISAN GOOSENECK 1L STŘÍBRNÁ

pošli přes

BREWISTA ARTISAN GOOSENECK 1L STŘÍBRNÁ
+ doprava zdarma

Brewista Artisan Gooseneck je speciální rychlovarná konvice s husím krkem, za pomocí které uvaříte tu nejlepší kávu. Spojuje v sobě funkčnost s elegantním designem. S objemem 1000ml vám připraví několik šálků na jedno zapnutí. Více informací

5 690 Kč
4 702 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Jednoduché funkční ovládání

Tato unikátní designová konvice disponuje digitální základnou. Ta vám umožňuje regulovat teplotu vody s přesností na jeden stupeň (od 40 do 100 stupnů Celsia). Pomocí jediného tlačítka se můžete rozhodnout, zda se teplota bude zobrazovat ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Speciální funkce Keep Warm umožňuje udržovat teplotu až po dobu jedné hodiny. Po uplynutí této doby se z bezpečnostních důvodů automaticky vypne.

Protože na čase záleží

Konvice je chytře vybavena stopkami, a vy tak budete mít pod kontrolou čas zalévání. A pokud jste ve spěchu, určitě se vám bude hodit funkce Super boil, která slouží k rychlejšímu ohřevu vody. Dotykový panel je vyrobený z tvrzeného kaleného skla, který se velmi snadno ovládá. Dotyková tlačítka jsou s příjemným podsvícením podtrhují celkový design a kvalitu konvice. 

Rychlovarná konvice Brewista Artisan Gooseneck 1l stříbrná
Rychlovarná konvice Brewista Artisan Gooseneck 1l stříbrná

Kvalitní konvice na věky

Brewista Artisan Variable Temperature Kettle je speciální rychlovarná konvice, která vám umožní uvařit tu nejlepší kávu. Spojuje v sobě funkčnost a nevšední design. Její objem 1 litr umožňuje ohřát více vody než na jednu porci. Byla vyrobena z odolné nerezové oceli, díky čemuž jsou konvice trvanlivé a schopné sloužit dlouhá léta.

Elegantní doplněk

Tato konvice není pouze funkčí kousek, ale bude také velmi elegantním doplňkem vaší kuchyně. Její dřevěné detaily zajisté potěší vaše oko. Dřevěná ergonomická rukojeť se navíc velmi dobře drží a nalévání vody je snadné.

Přesnost nade vše

Hubice s husím krkem vám dává neuvěřitelnou kontrolu nad rychlostí a směrem nalévané vody. Díky tomu se tato varná konvice skvěle hodí pro přípravu kávy alternativními metodami. Při tomto způsoby přípravy kávy je totiž velmi důležitá přesnost. Husí krk zajistí, že bude proud vody přesný a stejnoměrný. Výsledná chuť správně připravené kávy pro vás tak bude jedinečným zážitkem. 

Rychlovarná konvice Brewista Artisan Gooseneck 1l stříbrná

Parametry a specifikace

Objem1000 ml
ZnačkaBrewista
BarvaStříbrná
MateriálNerezová ocel
Zdroj ohřevuElektřina
FunkceStopky, Regulace teploty, Funkce udržení teploty, Dohřívání

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-