BREWISTA ARTISAN MATNÁ BÍLÁ

pošli přes

BREWISTA ARTISAN MATNÁ BÍLÁ
+ doprava zdarma

Rychlovarná konvice společnosti Brewista zastává úlohu ve světě kávy a čaje. Obsahuje časovač a nastavení teploty vody. Více informací

4 190 Kč
3 463 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Konvice, která vás dostane. Lze ji  nastavit v mnoha ohledech. Některé nápoje jsou již přednastavené, například kávy, či různé druhy čajů. Nově Brewista Artisan v minimalisticky moderním provedení, které si všimne úplně každý. Možnost na výběr z bílé, černé či stříbrné barvy, které prokouzlí každou kavárnu.

Desing a technologie

Digitální rychlovarná konvice Brewista Artisan je minimalistická, elegantní a stylová. Navíc skvěle padne do ruky, což zaručuje pohodlné držení. Tělo konvice je vyrobeno z nerezové oceli a zbytek z potravinářského plastu. Určitě zaujme svou prodlouženou hubicí v podobě husího krku, díky nemuž je zalévání kávy přesné a máme možnost jej regulovat. Podstavec konvice vyroben z tvrzeného skla doplněn o  technologii, která Vám umožní ohřev vody s přesností na jeden stupeň Celsia.

Brewista Artisan matná bílá
Brewista Artisan matná bílá

Bílá kráska

Konvice o objemu 900 ml má tělo z nerezové oceli a úzká, zaoblená hubice krásně kontrastuje s robustnějším tělem.  Díky husímu krku máte plnou kontrolu při zalévání vašeho oblíbeného nápoje.  Tento zúžený krk zajišťuje rovnoměrné zalévání. Dlouhou životnost garantuje vybroušená nerezová ocel.

Displej výhodou

Displej představuje hlavní výhodu oproti klasickým konvicícm. Je přehledný a zobrazí Vám aktuální teplotu vody.

Brewista Artisan matná bílá

brewista artisan

Funkce konvice

Lze si nastavit až 6 programů pro ohřev vody v rozmezí 100 - 200 °C přesně tak, jak to Váš oblíbený nápoj vyžaduje. Za zmínku určitě stojí i funkce Auto start a Auto stop. Auto start je úžasná funkce ještě po ránu, během toho co spíte či nemáte čas se věnovat přípravě, se k Brewista Artisan sama zapne a začne ohřívat vodu na Vámi požadovanou teplotu. Teplotu vody udrží až 60 minut, máte čas k ranním rituálům a úkolům. Auto stop šetří Vaše energie i kroky. Již se nebude muset vracet zpět domů, aby jste konvici vypnuli, po hodině se vypne sama.

Parametry a specifikace

Objem900 ml
ZnačkaBrewista
BarvaHnědá, Bílá
MateriálDřevo, Nerezová ocel
Zdroj ohřevuElektřina
FunkceRegulace teploty, Dohřívání
Hmotnost0,9 kg

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-