Cafetto MFC Green 1l

Organický čistič mléčných cest. Navíc nezanechává žádné stopy zápachu a je vyroben z přírodních kyselin. Skvělým způsobem odstraňuje zbytky mléka. Chceš se přesvědčit o jeho účinnosti? Tak si ho můžete zakoupit na našem e-shopu. Více informací

282 Kč
233 Kč bez DPH

Zboží k vám dorazí 31.03

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Účinný, organický, čisticí prostředek na mléčné cesty u automatických kávovarů. Cafetto MFC Green je vyroben z přírodních kyselin. Skvělým způsobem odstraní zbytky mléka a zakyselení kapučinátorů. Nezůstane žádná stopa zápachu. Nezávislé testy v laboratořích ukázaly, že Cafetto Green zabíjí 99, 99% E-Coli, Salmonella, Listeria a Enterococcus při používání dle pokynů výrobce. Doporučuje se, aby byl používán častěji než ostatním přípravky MFC.

Návod k použití

  1. Jemně stiskněte lahvičku, aby se vám do odměrky naměřilo 50 ml čisticí tekutiny
  2. Odměřený roztok smíchejte s 1 litrem teplé vody
  3. Do připraveného roztoku vložte trysku na šlehání mléka
  4. Nechejte alespoň 5 minut odmočit
  5. Celý proces opakujte ještě jednou s litrem vody, aby došlo k očistění od přípravku

Cafetto MFC Green 1l
Cafetto MFC Green 1l

Certifikace

Cafetto si plně uvědomuje důležitost potřeby chránit zdraví každého, kdo přijde do styku s jejich výrobky. Proto aplikují účinný a konzistentní hygienický systém pro čistotu Vašeho kávového zařízení. Výrobky překračují globální standarty, což jim umožňuje tvořit důvěru výrobků Cafetto. Cafetto je hrdé na to, že je certifikováno nezávislými celosvětově uznávanými průmyslovými subjekty.

OMRI ™ Listed

Všechny produkty Cafetto® označené logem OMRI ™ byly uvedeny u Institutu pro kontrolu organických materiálů jako vyhovující požadavkům Národního organického programu.

Australian Certified Organic

Všechny výrobky Cafetto® označené logem ACO byly registrovány australskou certifikací organických certifikátů a jsou schváleny pro použití v ekologických systémech.

NSF®

Mezinárodní protokol NSF (National Sanitation Foundation) P152 se týká čistících prostředků na espresso, které byly vyhodnoceny, testovány a splnili přísné toxikologické a korozivní standardy NSF. Složky a složení výrobků, které jsou certifikovány NSF, jsou bezpečné, nezanechávají žádné škodlivé zbytky a nezpůsobují korozi v kávovaru.

Parametry a specifikace

TypTekutý
ZnačkaCafetto
Vhodné proAutomatický kávovar Pákový kávovar
Použití čističeNa mléčné cesty
Ekologickýano

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-