Postupný návod od výsevu pod sklizeň.
Jak bude tvá rostlinka šplhat květináčem,
vždy když bude potřeba, ozvu se co a jak dál.
Zpět k nákupu
Vytvořit objednávkupošli přes
Obzvláště dlouhé válcovité kořeny s vysokým výnosem. Obsah stačí na cca 5 běžných metrů. Více informací
Dostupny od:
Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč
Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice
Doprava zdarma nad 1500 KčČERNÝ KOŘEN (SCORZONERA HISPANICA)
U nás nepříliš rozšířené a přitom je to zdravá zelenina vhodná pro diabetiky díky vysokému obsahu inulinu a při redukční dietě. Černý kořen je vhodný do různých salátů, v teplé kuchyni jej upravujeme podobně jako chřest. Lze jej i usmažit jako řízek. Nápadům tady s touto zeleninou se meze nekladou.
VÝSEV: Pěstování venku od března
HLOUBKA SETÍ: 2 cm
KLÍČENÍ: 14-21 dní při teplotě 10-15°C
PĚSTOVÁNÍ: Vyjednotit pokud je výsev příliš hustý
VZDÁLENOST MEZI ROSTLINAMI: 5 cm
VZDÁLENOST MEZI ŘÁDKY: 30 cm
SKLIZEŃ: Září až říjen
Druh | Černý kořen |
Šířka výrobku | 10.0 cm |
Výška výrobku | 15.0 cm |
Hloubka výrobku | 1.0 cm |