CHEMEX CLASSIC 6 ŠÁLKŮ KÁVY

Elegantní, nadčasový design spojený s přípravou filtrované kávy. To je Chemex! Více informací

1 240 Kč
1 025 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Může se vám zdát, že se spíše jedná o nějakou vázu či laboratorní baňku na pokusy v chemické laboratoři. Svým způsobem nejsme tak daleko od pravdy, jelikož příprava kávy je trochu alchymie. Chemex je přední ikonou ve světě filtrované kávy.

V jednoduchosti je kouzlo

Chemex CM-6A je vyroben z neporézního borosilikátového skla. Tato nádoba je vynález německého chemika Petra J. Schlumbohma. Při prvním pohledu na Chemex si vás získá. Jedná se o jednoduchý produkt, který představuje dokonalost. Spojení skla a dřevěné rukojeti je jedinečné.

Chemex 6 šálků kávy pro alternativní přípravu kávy
Chemex 6 šálků kávy pro alternativní přípravu kávy

Dokonalá příprava kávy

Ve finále přípravy káva proteče přes papírový filtr a výsledek stojí za to. Nápoj bude mít ty nejlepší vlastnosti kávy. Pokud jste tento druh přípravy zatím neměli možnost vidět a z názvu usuzujete, že se bude jednat o chemické zařízení, jste na správné cestě. Chemex je v zásadě nádoba do tvaru přesýpacích hodin a uprostřed doplněna o dřevěný korzet, který je ke sklu připevněn koženým páskem.

Nadčasový

U tohoto produktu je hlavní nadčasový elegantní design. První představení Chemexu přislo v roce 1941 a již tehdy představoval totožný design jako dnes. Přiznejme tedy, že byl nadčasový. Bude se vyjímat v každém koutku s vašimi alternativními metodami pro přípravu kávy.

Chemex 6 šálků kávy pro alternativní přípravu kávy
Chemex 6 šálků kávy pro alternativní přípravu kávy

Kávu připravíte vy

Chemex je ideální volbou pro vychutnání kávy. Dokážete si v něm rozvinout lehké ovocné tóny s květinovým aromatem a vaše káva se představí v tónech čaje. Každá praxe v přípravě kávy se počítá, ale věřte, že po pár zkouškách budete mistrem v oboru a najdete si k Chemexu cestu.

Parametry a specifikace

Objem880 ml
ZnačkaChemex
BarvaHnědá, Průhledná
MateriálSklo, Dřevo
Hmotnost0,4 kg
Maximální počet šálků6

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-