Dárek pro muže

pošli přes

Lázeňská káva zahradní potřeby

Dárek pro muže

Stále si lámete hlavu, co dát své drahé polovičce, dědečkovi, bráchovi nebo tatínkovi pod stromeček? Vymysleli a rovnou i zabalili jsme to za vás. Balíček obsahuje od každého něco, aby se každý muž cítil spokojeně. Protože i muži rádi sladké a voňavé! Více informací

445 Kč
368 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Není lehké vybrat dárek pro muže. Většinou nic nechtějí, ale ve skrytu duše by určitě něco rádi dostali. Jenže co? S výběrem nepomůžou, neporadí. Od toho jsme tu my. Připravili jsme pro vás originální balíček plný voňavých dárků, které potěší milovníky kávy, čokolády a čaje. A co je na tom nejlepší, všechny výrobky jsou lokálně vyrobeny a připraveny. Samozřejmě káva je citlivě upražena u nás v Lázeňské kávě tak, aby v ní vynikly všechny její chutě.

Ideální dárek pro muže: Káva, čaj, čokoláda pro jeho spokojenost

Opravdový dárek pro opravdové muže

Jak už jsme zmínili, součástí balíčku jsou výrobky, které byly vyrobeny lokálně a s láskou k přírodě. Proto opravdový dárek, který si zaslouží opravdový muž. 70% hořká čokoláda plná voňavých borůvek rozněžní každého muže. K tomu šálek kávy, espressa a den je hned krásnější.

Síla z valašských luk

Součástí balíčku je i bio čaj sbíraný na loukách Bílých Karpat na Valašsku. Čaj je z bylin, které jsou speciálně vhodné pro muže. Čaj dodává energii a odolnost, což je v současné době obzvlášť. Všechny použité byliny jsou z certifikovaného ekologického zemědělství.

Ideální dárek pro muže: Káva, čaj, čokoláda pro jeho spokojenost

Parametry a specifikace

Metoda přípravyFrench press, Moka konvička, Espresso, Džezva

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-