Degustační balení lázeňské kávy

pošli přes

Degustační balení Lázeňské kávy

Chcete ochutnat různé kávy? Proto jsme vytvořili tuto sadu, které vám umožní ochutnat 3 z našich aktuálních káv. Každý vzorek má 125 gramů kávy. Více informací

451 Kč
403 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Pomocí degustačního balení můžete ochutnat 3 druhy kávy. Jsou připraveny malé balíčky s hmotností 125 gramů.

Espresso

V případě, že máte doma kávovar pákový či automatický bude degustační balíček obsahovat kávy, které doporučujeme pro přípravu espressa. Vy tak můžete ochutnat několik šálků a najít svého favorita.

Degustační balení Lázeňské kávy
Degustační balení Lázeňské kávy

Filtr

V této variantě obdržíte kávy, které jsou praženy pro přípravu alternativních metod. Jejich chutě vyniknou jak při přípravě překapávače, tak také french pressu.

Domácí cupping

Řízenou degustaci kávy můžete absolvovat v naší pražírně pravidelně. Můžete si ji také uskutečnit doma, protože postup není nijak složitý. Čerstvě namletou kávu si nachystejte v poměru 8,5 g na 150 ml vody. Záleží na velikosti vašich šálků nebo sklenic. Důležitá je také hrubost, která by měla odpovídat hrubosti cukru krystal.

  1. Čerstvě namletou kávu nachystejte do šálků a otestujte suché aroma.
  2. Připravte si vodu, kde správná teplota je 94 stupňů.
  3. Po zalití nechejte kávu 4 minuty odpočívat a můžete zkoumat mokré aroma.
  4. V čase 4 minut vezměte lžíci a promíchejte krustu třemi krouživými pohyby.
  5. Seberte zbytek krusty z povrchu.
  6. První ochutnávky začněte v přibližném čase 10 minut od zalití.

Degustační balení Lázeňské kávy

jak pražíme kávu

Jak pražíme kávu?

Zelené kávové zrna jsou pro nás základní surovinou. U každé kávy hledáme vhodný styl pražení a dodáme jí tak jedinečnou chuť do vašeho šálku.

Známe přesný původ kávy, její nadmoškou výšku i prostředí, ve které byl kávovník pěstován - tzv. terroir. To vše pak zohledníme při pražení, abychom dosáhli skvělého výsledku.

Díky naší pražičce Giesen a víceúrovňovému monitoringu je pražení konzistentní a umíme ho přizpůsobit chutím zákazníka.

Vše pro čerstvost kávy

Kávu po pražení ručně přebíráme a poté balíme do obalů s jednosměrným ventilem. Čerstvá káva si tak vytvoří přirozené mikroklima pro maximální čerstvost..

Naše sáčky jsou bez alobalu, plně recyklovatelné.

Parametry a specifikace

Úroveň praženíFiltr, Espresso
Kyselost kávyVíce kyselá, Méně kyselá
Metoda přípravyMoka konvička, Hario V60, French press, Espresso, Džezva, Clever Dripper, Chemex, Aeropress

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-