DOMÁCÍ POHODA SYPANÝ ČAJ BIO 50G

pošli přes

Domácí pohoda - sypaný čaj (50g)

Nastavit si pohodu a usednout do křesla s teplým šálkem čaje je vždy potěšení. Můžete se tak odreagovat, na nic nemyslet. Bylinný čaj domácí pohoda je právě sestaven pro tu tradiční chvíli klidu. Více informací

135 Kč
121 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Čaj - Domácí pohoda - 40g


Snem každého z nás je si užít domácí pohodu. V dnešní době jsou všichni vystresovaní a nemají chvilku sami pro sebe a rodinu. Dopřejte čaj Domácí pohoda nejen sami sobě, ale i svým blízkým. Co je lepší než si popovídat a vychutnat si skvělé chvíle nejen s rodinou nad šálkem vynikajícího čaje z Valašska. Navíc pokud se sami nabídnete, že čaj připravíte pro všechny, budou na Vás o to milejší a společná chvilka bude příjemnější.


Nastavte si pohodu

Čaj není nutné si připravovat jen v domácím prostředí. V dnešní době si můžete čaj vychutnat i na procházce nebo na cestách. Pro rodinu jsou společné chvíle v současnosti vzácné a pokud pití čaje Domácí pohoda stmelí Vaši rodinu, proč toho nevyužít a nevychutnat si společně strávený čas. Mít milující rodinu je skutečnost, které je potřeba si vážit. Čaj Domácí pohoda je v kvalitě z bylin, které rostou na Valašsku a je možné si je připravit jak k jídlu, pro přátele nebo jen tak když přijde chuť pocítit domácí pohodu. 


Návod na přípravu

- Uvařte cca 250 ml vody
- Do připraveného hrnku nasypte 1-2 čajové lžičky čaje
- Čaj zalijte a nechte louhovat minimálně 10 minut a nejlépe v zakryté nádobě
- Bylinný čaj je možné připravit i jako druhý nálev


Složení: máta, kousky jablíček, citronová tráva, květ měsíčku lékařského, květ levandule, květ chrpa

Použité byliny jsou z Certifikovaného ekologického zemědělství: CZ – BIO-001


Původ bylin z čaje

Nad Vlachovicemi na kopci, který se nazývá Hájek je místo, kde Zuzana a Radek Fryzelkovi pěstují všechny bylinky. Mají zde terasovitá políčka, kde každým rokem pěstují tradiční, ale zkoušejí i nové druhy bylinek a jedlých květů. Na políčkách vysazují levanduli, mátu, echinaceu, měsíček, heřmánek a spousty dalších. Bylinky si nejen pěstují vlastní, ale sbírají je i v okolí.

Již od začátku jsme měli jasno, že budeme se Zuzkou a Radkem spolupracovat. Jsou to profesionálové, kteří rozumí tomu, co dělají a dělají to s láskou a entuziasmem. Všechny byliny suší v jejich sušírně Sv. Františka ve Vlachovicích. Sušírnu zrekonstruovali v roce 2014 a od té doby plní svou původní funkci. Sušírna byla požehnána knězem a patronem se stal Sv. František, který je typickým představitelem prostého života a ochránce všeho přírodního. 

Parametry a specifikace

ZnačkaLázeňská káva
Typsypaný
Hmotnost (g)50
Druh čajeBylinkový
IngredienceMěsíček bio, Máta bio, Levandule bio, Jablečné slupky bio, Citronová tráva bio, Chrpa bio

další ze stejné kategorie

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-