Cena

4988 - 9991 Kč

Objem

1 - 1000

Domácí překapávače  (8 produktů)

Překapávače na kávu do domácností od značek Wilfa a Moccamaster nabízí stoprocentní kvalitu. Obě tyto firmy splňují požadavky asociace pro výběrovou kávu a evropského centra pro přípravu kávy. Příprava v překapávačích je nesmírně jednoduchá. Stačí nalít akorát vodu do nádrže a počkat až se nahřeje. Jakmile má voda dostatečné množství stupňů, začne sama překapávat přes filtr, do kterého jsme dali hruběji namletou kávu. Pak stéká buď do šálku nebo do konviceJaké překapávače na eshopu Pěstík nabízíme?

Jaké domácí překapávače nabízíme?

Na našem eshopu Pěstík si můžete vybrat z opravdu širokého sortimentu překapávačů. Pokud se spokojíte s jedním šálkem kávy a pak si raději přefiltrujete jiný druh kávy, máme pro vás překapávač MOCCAMASTER CUP ONE TECHNIVORM.

WILFA SVART CLASSIC CMC-1550B je ideální pro větší skupiny kávových nadšenců. Bude se vám hodit například do kanceláře nebo do početnější rodiny. Uspokojí totiž až 8 lidí v jedné chvíli a to do 5 minut.

MOCCAMASTER KBG SELECT TECHNIVORM ještě větší objem kávy vám poskytne tento retro překapávač na kávu. Který můžete zakoupit v různých barevných provedeních, nabízí totiž širokou paletu barev a je velmi stylový. Vykouzlí úsměv na tváři až 10 lidem.

Termonádoba, která je upevněna k MOCCAMASTER KBGT 741 TECHNIVORM, vám poskytne teplou kávu během celé pracovní doby. Velikostně se jedná o menší překapávač vhodný do malinkých barů či pracovišť. Opět si můžete vybrat z celé řady barev.

WILFA WSPL-3B vám dokáže udělat až deset šálků lahodné filtrované zrnkové kávy. Disponuje s funkcemi jako je kontrola teploty vody, průběh filtrace a v neposlední řadě vám vaši kávu i prohřeje. 

WILFA SVART PRECISION WSP-2A moderní design se snoubí s minimalismem a zapadne do každé domácnosti. S objemem nádrže 1,25 litru uspokojí více lidí najednou a kávový zážitek si může dopřát opravdu každý v kanceláři. 

Co si ještě k překapávači zakoupit?

Pokud si chcete vychutnat opravdu maximální kávový zážitek, je potřeba mít čerstvě namletou kávu. K tomu vám bude ideálním pomocníkem mlýnek na kávu. Ten si můžete pořídit buď ruční a nebo elektrický. Dále se vám bude hodit napěňovač na mléko a to tehdy, pokud jste milovníkem mléčné pěny a třeba cappuccina nebo latté. Radost vám určitě udělá konvice na kávu, která vám ozdobí váš překapávač a je velmi praktická pro pohodlné nalévání!