DRIPPER HARIO V60-02 PLASTOVÝ

Dokonalá chuť a vůně, jednoduchý způsob přípravy. Dvě věci, díky kterým si filtrovanou kávu zamilujete s prvním šálkem. S legendárním dripperem Hario V60 v plastovém provedení si ji snadno dopřejete i na cestách.Více informací

180 Kč
149 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Dripper Hario je perfektní společník pro milovníky překapávané kávy od japonského výrobce. Milujete „turka“, ale zároveň chcete přejít na zdravější alternativu? V tom případě je tento překapávač jako stvořený pro Vás!

Plastový dripper Hario

Téměř každá kavárna nabízející filtrovanou kávu používá pomůcky Hario – i Vy můžete připravovat domácí kávu pomocí profesionálních technologií.   S Dripperem Hario V60-02 připravíte 1 až 4 šálky lahodné kávy. Plast, ze kterého je dripper vyroben je nezávadný a na konečnou chuť kávy nemá žádný vliv. Díky jeho lehkosti je vhodný i na cesty! Údržba je díky použitému materiálu také snadná – můžete ho jednoduše umýt v myčce. Označení V60 – které je pro Hario tak typické – značí úhel 60°, který překapávač svírá a díky tomu vytváří jedinečný design připomínající písmeno V. Po stěnách dripperu jsou umístěny vroubky, které pomáhají odvádět tekutinu do spodní části.

Dripper Hario V60-02 plastový
Dripper Hario V60-02 plastový

Použití plastového dripperu Hario

Filtrační papír umístětě do dripperu a důkladně propláchněte vodou – díky tomu eliminujete papírovou pachuť kávy a překapávač získá správnou teplotu. Poté přidejte kávu  – doporučujeme používat čerstvě namletou kávu, díky tomu si vychutnáte maximální požitek z vůně i chuti. Hrubost mletí by měla být vyšší než u espressa. Malé množství vody (nejlépe o teplotě 92°-94°) vlijte do středu a vyčkejte 30-45 sekund. Poté vodu pomalu a krouživým pohybem vlévejte do překapávače – nespěchejte – tento proces by měl trvat ideálně 3 minuty.

Obsah balení:

Dripper Hario V60-02

Odměrka na kávu v nezaměnitelném designu V60

Hodnocení: 96%

Překapávač na 4 šálky kávy

Plastový dripper Hario V60-02 je vyroben ze zdravotně nezávadných plastů a nemění chuť kávy. S tímto překapávačem připravíte až 4 šálky lahodné kávy. Díky jeho lehkosti je vhodný i na cesty.

Údržba je díky plastovému provedení velmi snadná. Označení V60 značí úhel 60°. Po stěnách dripperu jsou umístěny vroubky, které pomáhají odvádět tekutinu do spodní části.

Papírový filtr před použitím důkladně propláchněte vodou. Díky tomu eliminujete papírovou pachuť kávy a překapávač získá správnou teplotu. 

Zákazníci nejčastěji zmiňují

  • snadná údržba
  • bytelný
  • jednoduchá příprava
  • pěkný vzhled

Parametry a specifikace

ZnačkaHario
BarvaPrůhledná
MateriálPlast
Hmotnost0,2 kg
Maximální počet šálků4

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-