Eco Cosmetics Tužící pěna na vlasy BIO (150 ml) - s goji a granátovým jablkem

pošli přes

Eco Cosmetics zahradní potřeby

Eco Cosmetics Tužící pěna na vlasy BIO (150 ml) - s goji a granátovým jablkem

260 Kč
215 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Tato 100% přírodní stylingová tužící pěna od Eco Cosmetics dá vašim vlasům objem a udrží je v potřebném tvaru. Už žádné nechtěné vlnění vlasů, ani v sychravém počasí a za deště. 
Tužidlo je obohacené o BIO extrakt z goji, který vlasům dodá sílu a ochranu po celý den. Vlasy zůstanou hladké, lesklé a plné života. Vytváření rozličných účesů pro každou příležitost vám s touto pěnou půjde snadno. Cenný BIO extrakt z granátového jablka zase zabrání tomu, aby se vlasy vysušovaly. Ty tak zůstanou hedvábné a pružné i po opakovaném použití.

Všechny produkty Eco Cosmetics jsou 100% přírodní, v BIO kvalitě a mají přísnou certifikaci EcoCert. Značka je výjimečná tím, že podíl BIO surovin z rostlinných složek je 95 - 100 %, což v této cenové kategorii jinak nenajdete. Použité oleje a éterické oleje mají certifikaci Demeter biodynamického zemědělství. Jsou vyprodukovány CO2 neutrálně. A samozřejmě netestovány na zvířatech a neobsahují živočišné suroviny.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-