Einhorn Denní vložky s křidélky (10 ks) - pro slabší a střední menstruaci

pošli přes

Einhorn zahradní potřeby

Einhorn Denní vložky s křidélky (10 ks) - pro slabší a střední menstruaci

144 Kč
119 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Tyhle vložky před kamarádkami raději neukazujte. Všechny vám je vezmou! Jsou savé, měkoučké a dodají jistotu i pohodlí během slabší až střední menstruace. Prodyšná a absorpční BIO bavlna s certifikací GOTS je tvoří z 82 %, před prosáknutím je zas jistí nepropustný film z kukuřičného škrobu. Třešničkou jsou pak originální a vtipné malůvky na obalech, se kterými se na své dny začnete těšit.

Jako princ na bílém jednorožci k nám přicválala německá značka udržitelných intimních potřeb Einhorn. Veganské kondomy i menstruační pomůcky vyrábí z šetrně pěstovaných surovin, laskavé k tělu i planetě. Tabu kolem intimních potřeb prolamují unikátními malůvkami a vtípky na obalech. Dbají na férové podmínky ve výrobním procesu a jsou vegan friendly. Polovinu zisku investují do ekologických projektů, čímž neutralizují svou uhlíkovou stopu a jejich vizí je společnost, ve které se ekologické výrobky stanou standardem. Kdo by je nemiloval!

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-