Endles by Econea Vatové tyčinky do uší (200 ks) - z bambusu a bavlny

pošli přes

Endles by Econea zahradní potřeby

Endles by Econea Vatové tyčinky do uší (200 ks) - z bambusu a bavlny

83 Kč
69 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Na takové to občasné uchošťourání. Pro finální úpravu make-upu. K nanášení hojivého olejíčku na ránu. Pokud pro vatové tyčinky nacházíte i ve vaší domácnosti mnoho úkolů, vyberte si uchošťoury s rozmyslem. Ty jednorázové z plastu končí často pohozené v přírodě, v oceánech a útrobách vodních tvorů. Jejich alternativa z udržitelně pěstovaného bambusu a bavlny přitom funguje úplně stejně a sbohem jí můžete dát v kompostu, kde se zcela rozloží, a vrátí se tak do přírodního koloběhu.




Econeácké prvorozené miminko, značka Endles, vznikla pro vás. Otiskli jsme do ní své mnohaleté e-shopácké zkušenosti a na jejích křídlech roznášíme do výbaviček každodenních hrdinů ty nejužitečnější eko-produkty a největší all-time favority našich zákazníků. Za sympatickou cenu, aniž bychom někde uždíbli na kvalitě. Do Endles jsme totiž vdechli jak přemýšlivé racio, tak srdce silně bušící pro udržitelnost a ochranu naší matičky Země. S uvědoměle vyrobenými produkty se vydáte vstříc bezodpadovému životu, šetrné péči o tělo i domácnost. Vše vegan, minimalistické a funkční.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-