Espresso směs (1kg) - Lázeňská káva

pošli přes

Espresso směs (1kg) - Lázeňská káva

LÍSKOVÝ OŘÍŠEK - TMAVÁ ČOKOLÁDA - PLNÁ CHUŤ                                             Naše směs 80% výběrové Arabiky z Brazílie a 20% kvalitní Robusty z Indie. Má výrazné tělo a plnou chuť. Vhodná zejména pro kávovary a zastánce silnější kávy. Více informací

517 Kč
461 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Espresso směs - 1kg - Lázeňská káva


Připravit si kávu doma nebo v kanceláři má rádo mnoho lidí. Espresso směs je vhodná pro přípravu v domácím espresso kávovaru. Vyjadřuje tradiční a plnou chuť, kterou ocení kavárny i kanceláře, jež očekávají v šálku bohatou pěnu.


Potěší všechny

Naši espresso směs jsme vyvíjeli na základě přípravy v automatickém kávovaru. Díky tomu je výsledná chuť připravené kávy příjemná pro široké spektrum kávomilců. V chuti dominují plné tóny a nevystupuje kyselost. Snadno si k této kávě získáte oblibu a bude vaším každodenním parťákem.

Navíc je naše káva dodávána čerstvá a vy máte tak připraveno to nejlepší. Espresso představuje nádherné typické vůně oříšků a čokolády.


Pracovat na 200% 

Každý den je důležité si najít chvíli pro přestávku a přípravu kávy. Espresso směs je velmi oblíbená i v kancelářích. Pomůže tak zaměstnancům si na chvilku odpočinout, prohodit pár slov s kolegy a nastartovat se pro další výkon, ke kterému je káva nakopne. Zvýší jejich produktivitu a navíc podpoří vztahy v týmu, čímž dojde ke zpříjemnění práce všech zaměstnanců.

Kávu na úrovni také ocení hosté, kteří vás navštíví pro firemní jednání.


Chuťové vlastnosti

- sladké tóny kávy
- silná intenzivní chuť
- v šálku ucítíte lískový oříšek a tmavou čokoládu


O kávě z Brazílie

Brazílie je světovou jedničkou v počtu exportovaných kilogramů zelené kávy. Z důvodu toho, jak je Brazílie rozsáhlou zemí, se zde pěstuje mnoho odrůd kávovníku - Mundo Novo, Catuai, Icatú, Bourbon, Catucaí apod. Většina vypěstovaných třešní je zpracována suchou metodou a podnebí v Brazílii jen pomáhá k výborným výsledkům v chuti kávy. Produkce v tak velkém rozsahu ovlivňuje celosvětovou cenu kávy. V případě, že by brazilské farmy zasáhla špatná úroda, je velice pravděpodobné, že by došlo k ovlivnění ceny kávy na celosvětovém trhu.

Často jsou kávy z této země sladké s tóny čokolády, oříšku, karamelu s nízkou kyselostí. Brazilské farmy kávu mají sezónu sklizně v období dubna až září.


Káva určená na espresso

Káva doporučená pro espresso, je vhodná pro přípravu v kávovaru. Je možné ji připravit i pomocí alternativních metod, například ve frenchpressu nebo v překapávači, káva tak bude v šálku prezentovat plnější chuťové tóny.

Příprava espressa je ale diametrálně odlišná od filtrované kávy, proto se snažíme přistupovat také jinak k pražení. Pražení probíhá delší dobu, čímž docílíme snadnější extrakce kávy. Tím apelujeme na to, aby ve finálním šálku připraveného espressa byla příjemná komplexní sladkost. Podle chuťových tónu popsaných u kávy naleznete, zda bude káva v připraveném šálku sladší s tóny čokolády nebo se představí její ovocné tóny.



O značce Lázeňská káva

Jako pražírna výběrové kávy bychom chtěli našim partnerům v prvé řadě dopomoci k vylepšení jejich kávového servisu tak, aby se káva opět vnímala jako produkt z ovoce se značným potenciálem chutí. Zapojením našeho sortimentu prémiové kávy do vaší nabídky služeb můžete zákazníkovi poskytnout ucelený zážitek na velmi široké linii s kterou se běžně nepracuje. Díky tomu lze využít třetí kávové vlny k větší osobitosti vámi poskytovaného chuťového vjemu a celkového zážitku z návštěvy vašeho podniku.

Parametry a specifikace

DruhArabica, Canephora (robusta)
Úroveň praženíEspresso
ZeměBrazílie, Indie
Balení1kg
Kyselost kávyMéně kyselá
Chuťové vlastnostiHořká čokoláda, Lískový oříšek, Čokoládová
Metoda přípravyDžezva, Espresso, French press, Moka konvička

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-