Espresso směs (3kg) - Lázeňská káva

pošli přes

Espresso směs (3kg) - Lázeňská káva

LÍSKOVÝ OŘÍŠEK - TMAVÁ ČOKOLÁDA - PLNÁ CHUŤ                                             Naše směs 80% výběrové Arabiky z Brazílie a 20% kvalitní Robusty z Indie. Má výrazné tělo a plnou chuť. Vhodná zejména pro kávovary a zastánce silnější kávy. Více informací

1 395 Kč
1 245 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Espresso směs - 3kg - Lázeňská káva


Připravit si kávu doma nebo v kanceláři má rádo mnoho lidí. Espresso směs je vhodná pro přípravu v domácím espresso kávovaru. Vyjadřuje tradiční a plnou chuť, kterou ocení kavárny i kanceláře, jež očekávají v šálku bohatou pěnu.


Potěší všechny

Naši espresso směs jsme vyvíjeli na základě přípravy v automatickém kávovaru. Díky tomu je výsledná chuť připravené kávy příjemná pro široké spektrum kávomilců. V chuti dominují plné tóny a nevystupuje kyselost. Snadno si k této kávě získáte oblibu a bude vaším každodenním parťákem.

Navíc je naše káva dodávána čerstvá a vy máte tak připraveno to nejlepší. Espresso představuje nádherné typické vůně oříšků a čokolády.


Pracovat na 200% 

Každý den je důležité si najít chvíli pro přestávku a přípravu kávy. Espresso směs je velmi oblíbená i v kancelářích. Pomůže tak zaměstnancům si na chvilku odpočinout, prohodit pár slov s kolegy a nastartovat se pro další výkon, ke kterému je káva nakopne. Zvýší jejich produktivitu a navíc podpoří vztahy v týmu, čímž dojde ke zpříjemnění práce všech zaměstnanců.

Kávu na úrovni také ocení hosté, kteří vás navštíví pro firemní jednání.


Chuťové vlastnosti

- sladké tóny kávy
- silná intenzivní chuť
- v šálku ucítíte lískový oříšek a tmavou čokoládu


O kávě z Brazílie

Brazílie je světovou jedničkou v počtu exportovaných kilogramů zelené kávy. Z důvodu toho, jak je Brazílie rozsáhlou zemí, se zde pěstuje mnoho odrůd kávovníku - Mundo Novo, Catuai, Icatú, Bourbon, Catucaí apod. Většina vypěstovaných třešní je zpracována suchou metodou a podnebí v Brazílii jen pomáhá k výborným výsledkům v chuti kávy. Produkce v tak velkém rozsahu ovlivňuje celosvětovou cenu kávy. V případě, že by brazilské farmy zasáhla špatná úroda, je velice pravděpodobné, že by došlo k ovlivnění ceny kávy na celosvětovém trhu.

Často jsou kávy z této země sladké s tóny čokolády, oříšku, karamelu s nízkou kyselostí. Brazilské farmy kávu mají sezónu sklizně v období dubna až září.


Káva určená na espresso

Káva doporučená pro espresso, je vhodná pro přípravu v kávovaru. Je možné ji připravit i pomocí alternativních metod, například ve frenchpressu nebo v překapávači, káva tak bude v šálku prezentovat plnější chuťové tóny.

Příprava espressa je ale diametrálně odlišná od filtrované kávy, proto se snažíme přistupovat také jinak k pražení. Pražení probíhá delší dobu, čímž docílíme snadnější extrakce kávy. Tím apelujeme na to, aby ve finálním šálku připraveného espressa byla příjemná komplexní sladkost. Podle chuťových tónu popsaných u kávy naleznete, zda bude káva v připraveném šálku sladší s tóny čokolády nebo se představí její ovocné tóny.



O značce Lázeňská káva

Jako pražírna výběrové kávy bychom chtěli našim partnerům v prvé řadě dopomoci k vylepšení jejich kávového servisu tak, aby se káva opět vnímala jako produkt z ovoce se značným potenciálem chutí. Zapojením našeho sortimentu prémiové kávy do vaší nabídky služeb můžete zákazníkovi poskytnout ucelený zážitek na velmi široké linii s kterou se běžně nepracuje. Díky tomu lze využít třetí kávové vlny k větší osobitosti vámi poskytovaného chuťového vjemu a celkového zážitku z návštěvy vašeho podniku.

Parametry a specifikace

DruhCanephora (robusta), Arabica
Úroveň praženíEspresso
ZeměIndie, Brazílie
Balení3kg
Kyselost kávyMéně kyselá
PoužitíEspresso
Chuťové vlastnostiČokoláda, Lískový oříšek, Hořká čokoláda
Metoda přípravyMoka konvička, French press, Espresso, Džezva

Zákazníci s tímto produktem nakoupili také:

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-