Hnojivo HOŠTICKÉ EXPERT FORTE PLUS na trávník 10kg

pošli přes

EXPERT na trávníky Forte plus 10kg

Hnojivo Expert Plus je granulované hnojivo na trávníky. Podporuje výdrž trávníků, jejich zelenou barvu a zajišťuje dlouhodobou výživu. Vhodné pro středně až vysoce zatěžované trávníky. Hmotnost balení je 10 kg. Více informací

1 231 Kč
1 017 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Expert plus-FORTE  na hnojení trávníků

Granulované hnojivo se stopovými prvky určené ke hnojení trávníku o střední a vysoké intenzitě ošetřování. Dusíkatá složka zajišťuje pozvolné uvolňování dusíku v období 2 až 3 měsíců v závislosti na povětrnostních vlivech.

Vhodné pro hnojení travnatých ploch v pásmech hygienické ochrany vod, kde je požadavek na minimální vyplavování nitrátu do spodních vrstev půdy. Vysoký stupeň využití dusíku společně s obsahem železa a optimálním poměrem jednotlivých živin předurčuje hnojivo pro hnojení vysoce zatěžovaných hřišťových trávníků a okrasných ploch.

Dávkování EXPERTA FORTE

Hnojivo muže být velmi přesně dávkováno při ruční aplikaci v průběhu celého vegetačního období od března do listopadu. Pro dostatečné zásobení trávníku živinami postačují 1 až 3 dávky hnojiva během vegetace. Při dodržení aplikačních dávek není riziko popálení trávníku. Závlaha po aplikaci podporuje okamžitý účinek hnojiva, neboť uvolněné živiny mohou být rostlinami okamžitě přijímány.

35 g na m2

Parametry a specifikace

PrvkyNPK
Původchemický
Skupenstvígranulované
Šířka výrobku27.0 cm
Výška výrobku27.0 cm
Hloubka výrobku27.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-