Fair Squared Balzám na rty s mandlemi (20 g) - ve skleněné dóze

pošli přes

Fair Squared zahradní potřeby

Fair Squared Balzám na rty s mandlemi (20 g) - ve skleněné dóze

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Balzám z výživných a férově produkovaných rostlinných olejů vyživí suché a rozpraskané rty. Hlavní roli v něm získal mandlový olej. Ten má skvělé hojivé účinky a rtům předá všechny vitaminy, které v sobě nastřádal. Meruňkový a kokosový olej pak ústa zvláční a bambucké máslo je pohladí svou krémovou texturou a hloubkově je vyživí. Balzám ve skleněné dóze voní jemně, je proto obzvlášť příjemný a hodí se klidně i pod rtěnku. Rty si ho zamilují, jsou v jeho péči krásně hladké a jemně lesklé.

Fair Squared je rodinná firma z Kolína nad Rýnem s vysokým cílem - změnit svět k lepšímu. Jejich kosmetické a hygienické výrobky s přírodními ingrediencemi hrdě nesou certifikaci Fair Trade a férovostí jsou skutečně protknuty. Od způsobu pěstování surovin, přes zpracování, až po kvalitu výsledného produktu přistupují ohleduplně a s respektem k pracovníkům, zákazníkům, planetě i zvířatům. V jejich výrobně najdete meruňkový a mandlový olej z Pákistánu, přírodní latex z Indie či marocký arganový olej. Produkty jsou vhodné pro osoby s citlivou pokožkou i vegany.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-