Fair Squared Balzám po holení pro muže (30 ml) - s arganovým olejem

pošli přes

Fair Squared zahradní potřeby

Fair Squared Balzám po holení pro muže (30 ml) - s arganovým olejem

371 Kč
306 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Přírodní a příjemně chladivý balzám perfektně zklidní čerstvě oholenou tvář. Pokožku zbaví začervenání a zanechá ji svěží a klidnou. Receptura balzámu je umíchaná z fairtradových ingrediencí a neobsahuje živočišné složky. Pleť vyživí olivovým olejem z Palestiny, marockým arganovým olejem a antioxidanty nabitým zeleným čajem z Indie. Balzám se do pleti lehce vstřebá, hydratuje ji a nezanechá na ní mastný film. Potěší i bohaté množství antioxidantů, které působí proti předčasnému stárnutí a odpůrci plastů se mohou radovat ze skleněného balení. 

Fair Squared je rodinná firma z Kolína nad Rýnem s vysokým cílem - změnit svět k lepšímu. Jejich kosmetické a hygienické výrobky s přírodními ingrediencemi hrdě nesou certifikaci Fair Trade a férovostí jsou skutečně protknuty. Od způsobu pěstování surovin, přes zpracování, až po kvalitu výsledného produktu přistupují ohleduplně a s respektem k pracovníkům, zákazníkům, planetě i zvířatům. V jejich výrobně najdete meruňkový a mandlový olej z Pákistánu, přírodní latex z Indie či marocký arganový olej. Produkty jsou vhodné pro osoby s citlivou pokožkou i vegany.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-