Fair Squared Krém na ruce s olivovým olejem (50 ml) - regeneruje namáhanou pokožku

pošli přes

Fair Squared zahradní potřeby

Fair Squared Krém na ruce s olivovým olejem (50 ml) - regeneruje namáhanou pokožku

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Své šikovné ruce bychom měli uctívat, přitom na jejich péči tak často zapomínáme. Tenhle výživný krém je promázne férovým olivovým olejem a jemným olejem z hroznových jadérek. Ač je hutný, vstřebá se bleskurychle a suché a popraskané tlapky zanechá jemné a hydratované. Pokožku namáhanou prací, úklidem či mrazem regeneruje a chrání proti předčasnému stárnutí. Na nedočkavé prsty čeká v krásné skleničce a jeho skvostná přírodní receptura se pyšní věhlasnou certifikací NaTrue.

Fair Squared je rodinná firma z Kolína nad Rýnem s vysokým cílem - změnit svět k lepšímu. Jejich kosmetické a hygienické výrobky s přírodními ingrediencemi hrdě nesou certifikaci Fair Trade a férovostí jsou skutečně protknuty. Od způsobu pěstování surovin, přes zpracování, až po kvalitu výsledného produktu přistupují ohleduplně a s respektem k pracovníkům, zákazníkům, planetě i zvířatům. V jejich výrobně najdete meruňkový a mandlový olej z Pákistánu, přírodní latex z Indie či marocký arganový olej. Produkty jsou vhodné pro osoby s citlivou pokožkou i vegany.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-