Guanokalong prášek 3kg

pošli přes

GuanoKalong zahradní potřeby

Guanokalong prášek 3kg

Hnojivo Guanokalong je sypké zcela biologické hnojivo, které je vhodné pro růstovou i květovou fázi rostliny. Používá se jako hnojivo do půdy a do půdních substrátů a využívá se jak v indoor tak i v outdoor pěstování. Guanokalong je čistě přírodní produkt, který se získává z netopýřích exkrementů pomocí procesu sušení. Více informací

681 Kč
563 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Hnojivo Guanokalong je sypké zcela biologické hnojivo, které je vhodné pro růstovou i květovou fázi rostliny. Používá se jako hnojivo do půdy a do půdních substrátů a využívá se jak v indoor tak i v outdoor pěstování. Guanokalong je čistě přírodní produkt, který se získává z netopýřích exkrementů pomocí procesu sušení.

Neobsahuje klíčivá semena plevelů. Při používání sypkého hnojiva Guanokalong dochází k postupnému uvolňování živin, zlepšují se tepelné a vzdušné vlastnosti půdy a půdní struktura. To vše vede k dobrému prokořenění rostlin. Zvyšuje se podíl humusu v půdě a přispívá k vyšší úrodnosti. Obsahuje všechny důležité makroživiny (N, P, K, Ca, Mg) a stopové prvky (např. Fe, Mn, Mo, Zn, Cu). Toto hnojivo lze použít do nového substrátu, ale zároveň s ním lze „oživit“ již použitý substrát.

Dávkování: smíchejte 1 kg hnojiva se 100 – 200 litry zeminy.

Pro rostliny v květináčích se používá 50 g hnojiva na 7 litrů zeminy. U venkovních rostlin se doporučuje hnojit každé 2 měsíce počínaje květnem 200 g hnojiva na rostlinu.

Parametry a specifikace

Kategoriehnojivo univerzální
Původpřírodní
PrvkyDRASLÍK, DUSÍK, FOSFOR, MANGAN, MOLYBDEN, MĚĎ, NPK, VÁPNÍK, ŽELEZO
Skupenstvípráškové

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-