Hnojivo HOŠTICKÉ na bylinky 200ml

pošli přes

Hoštické hnojivo BYLINKY 200ml

Hnojivo určené pro všechny druhy bylinek, zvláště výborné k těm, které jsou pěstované v nádobách! Dodává jim potřebné živiny, podporuje tvrobu aromatických látek a nárůst zelené hmoty. Více informací

83 Kč
69 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Hoštické hnojivo BYLINKY

Kapalné hnojivo obsahuje přírodní guáno, pocházející z trusu mořských ptáků. Rostlinám dodává nejen potřebné živiny, ale výrazně aktivuje i půdní mikroflóru. Poměr jednotlivých živin je přizpůsoben specifickým nárokům bylinek na výživu, které jsou většinou nižší, než u ostatních rostlin. Hodí se pro všechny druhy bylinek (meduňka, tymián, majoránka, oregano, levandule aj.) pěstovaných jak na záhonech, ale zvlaště pak v nádobách formou bylinkové zahrádky.

Složení: Organicko-minerální NPK hnojivo, 1,5% N + 3,5% P2O5 + 2% K2O

Dávkování Hoštického hnojiva na bylinky

Aplikuje se na povrch zeminy zálivkou. Je také vhodné i pro listovou aplikaci, kterou se však nedoporučuje provádět na přímém slunci. Před použitím obsah lahve důkladně protřepeme.

Dávkování

Hnojivý roztok pro zálivku připravíme smícháním 15 ml hnojiva (po okraj naplněné víčko) s 3 l vody. Bylinky pěstované na záhonech hnojíme 1x za 14dní v době vegetace (duben - září).

Bylinky pěstované v nádobách hnojime cca 1x za 21dní. V období vegetačního klidu bylinky nehnojíme. Jednotlivá dávka zálivky s hnojivem by neměla překročit 2 l na 1 m2.

Balení 200 ml je cca 40 l zálivky.

Parametry a specifikace

Původchemický
PrvkyNPK
Skupenstvítekuté
Šířka výrobku6.0 cm
Výška výrobku16.0 cm
Hloubka výrobku4.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-