Hnojivo HOŠTICKÉ na rajčata a papriky s guánem 500ml

pošli přes

Forestina zahradní potřeby

Hoštické hnojivo na rajčata a papriky s guánem 500ml

Zdravé a bohatě plodící rajčata a papriky nebudou na Vafší zahrádce jen pouhým snem! S Hoštickým hnojivem dosáhnete překvapivých výsledků! Hmotnost balení je 500 ml. Více informací

105 Kč
87 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Hoštické hnojivo k hnojení rajčat a paprik s guánem

Speciální hnojivo na rajčata a papriky obsahuje kravský a koňský hnůj a drcenou a granulovanou rohovinu. Jedná se o čistě přírodní produkt, bez přídavku průmyslově vyráběných složek. Hnojivo dodává nejen potřebné živiny, ale výrazně aktivuje i půdní mikroflóru. Hnojení Hoštickým hnojivem zajistí bohatou úrodu díky vyváženému obsahu minerálních složek, především dusíku, které podporují správný růst rostlin. Výsledkem jsou tak zdravé a bohatě plodící rostliny!

Dávkování Hoštického hnojiva na rajčata a papriky

Hnojivý roztok pro zálivku připravíme smícháním 15 ml hnojiva (po okraj naplněné víčko) s 3 litry vody. Rostliny hnojíme 1x týdně v období intenzivního růstu (březen-červen) a 1x za 14 dní v druhé polovině vegetace. Roztok s hnojivem aplikujeme na povrch substrátu (zeminy) zálivkou. Před použítím obsah lahve důkladně protřepeme.

Při listové výživě (postřikem na list) smícháme 15 ml s 6 litry vody. Postřik provádíme ráno nebo večer. Listová výživa se neaplikuje 14 dní před sklizní a v průběhu sklízení plodů.

Parametry a specifikace

PředhnojenýNPK
PrvkyNPK
Původchemický
Skupenstvítekuté
Šířka výrobku7.5 cm
Výška výrobku23.5 cm
Hloubka výrobku4.5 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-