Hydrophil Bambusový kartáček pro děti (soft) - modrý

pošli přes

Hydrophil zahradní potřeby

Hydrophil Bambusový kartáček pro děti (soft) - modrý

107 Kč
88 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Je to z bambusu, je to barevné, dobře se to drží a často neoblíbená činnost se díky tomu stává zábavou. Ano, je to kartáček pro malé čističe malých zoubků. Kartáčky (nejen) pro děti od Hydrophilu ekologické, krásné, funkční a šetrné k přírodě i zubům. Tenhle se zároveň skvěle hodí na jemné čištění zubů při nošení fixních rovnátek.
Kartáček je vyroben ze 100% obnovitelných zdrojů. Jeho tělo je z bambusu a velmi měkké štětinky z ricinového oleje. Domů vám samozřejmě dorazí v ekologické a recyklované papírové krabičce.

Za značkou Hydrophil stojí partička tří kamarádů z Hamburku. Kluci měli nejprve blog - blog o vodě, protože bez vody není život a je třeba se o ni starat. A mluvit o tom, že je třeba se o ni starat!  V létě 2013 během cyklovýletu začali ti tři vymýšlet, jak by se dalo a zda by se dalo vyvíjet produkty, které budou nejen veganské, ale také ideálně 100% šetrné k vodě.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-