Hydrophil Konjaková houbička - vhodná na obličej i tělo

pošli přes

Hydrophil zahradní potřeby

Hydrophil Konjaková houbička - vhodná na obličej i tělo

216 Kč
179 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Znáte Konjak? Zázračnou houbu, která roste divoce především v horských oblastech a používá se jak na jídlo (je podobná bramboře), tak i pro kosmetické účely? Tahle od Hydrophilu je vhodná k jemnému peelingu, masáži a očistě kůže od starých odumřelých buněk. Stačí namočit a můžete se začít opečovávat. Návrat ke Konjaku je návrat k japonské tradici staré více než 1500 let. Japonky jsou známé svou alabastrovou pletí i řadou tajemných až mystických kosmetických procedur pro udržení vnější i vnitřní krásy. Není proto divu, že znaly i tento přírodní způsob jemné, přesto účinné očisty pleti.
Chcete výhodný tip? O poličku dál se nově poflakuje konjaková houbička od naší privátní značky Endles. S identickou kvalitou, ale nižší cenou!

Za značkou Hydrophil stojí partička tří kamarádů z Hamburku. Kluci měli nejprve blog - blog o vodě, protože bez vody není život a je třeba se o ni starat. A mluvit o tom, že je třeba se o ni starat!  V létě 2013 během cyklovýletu začali ti tři vymýšlet, jak by se dalo a zda by se dalo vyvíjet produkty, které budou nejen veganské, ale také ideálně 100% šetrné k vodě.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-