Hydrophil Tuhé mýdlo - levandule (80 g) - vhodné na tělo i vlasy

pošli přes

Hydrophil zahradní potřeby

Hydrophil Tuhé mýdlo - levandule (80 g) - vhodné na tělo i vlasy

140 Kč
116 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Máte rádi jednoduché, ale přesto účinné věci? Pak je tohle mýdlo od německé značky Hydrophil pro vás jako stvořené! Základem jsou pouze kvalitní rostlinné oleje, které se mísí s báječně voňavým levandulovým éterickým olejem. Použít jej můžete na ruce, tělo i vlasy. Vhodné je pro muže i ženy. A co je úplně nejlepší? Můžete jej použít i při koupání v řece.
Mýdlo je ručně vyráběné i balené v Hamburku, neobsahuje palmový olej ani jeho deriváty a domů vám dorazí ve šmrncovní krabičce z recyklovaného papíru.

Za značkou Hydrophil stojí partička tří kamarádů z Hamburku. Kluci měli nejprve blog - blog o vodě, protože bez vody není život a je třeba se o ni starat. A mluvit o tom, že je třeba se o ni starat!  V létě 2013 během cyklovýletu začali ti tři vymýšlet, jak by se dalo a zda by se dalo vyvíjet produkty, které budou nejen veganské, ale také ideálně 100% šetrné k vodě.

Parametry a specifikace

ZnačkaHydrophil
UžitíŠampon a tělové mýdlo
Hmotnost80 g
Typ vlasůPro všechny typy vlasů

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-