Hydrophil Ústní olej BIO (100 ml) - vhodný pro citlivé zuby i dásně

pošli přes

Hydrophil zahradní potřeby

Hydrophil Ústní olej BIO (100 ml) - vhodný pro citlivé zuby i dásně

427 Kč
353 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Znáte ústní olej? Dá se používat místo čištění zubů nebo jako doplněk, záleží na vás. Ale stojí to za zkoušku! Tenhle od Hydrophilu vyživuje, hladí a zároveň klidní podrážděné zuby a dásně. Je vhodný i pro děti a krásně voní.
Čistit si ústní dutinu olejem (tzv. oil pulling) je prastará ajurvédská metoda jak se zbavit toxinů a bakterií (obdobně jako očista nosní dutiny pomocí proplachování nosní konvičkou). Olej na sebe totiž váže všechno, co do zdravého prostředí úst nepatří - proto je velmi důležité ho nepolykat!

Za značkou Hydrophil stojí partička tří kamarádů z Hamburku. Kluci měli nejprve blog - blog o vodě, protože bez vody není život a je třeba se o ni starat. A mluvit o tom, že je třeba se o ni starat!  V létě 2013 během cyklovýletu začali ti tři vymýšlet, jak by se dalo a zda by se dalo vyvíjet produkty, které budou nejen veganské, ale také ideálně 100% šetrné k vodě.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-