Jablečná semínka - 100% přírodní esenciální olej (10ml) - Pěstík

Vzhledem k tomu, že jablečný olej je bohatý na vitamín E a omega-3 a 6 mastné kyseliny, které poskytují mnoho výhod pro zdraví pokožky, je ideální jako přísada do kosmetických krémů a pleťových vod. Více informací

119 Kč
98 Kč bez DPH

Dostupnost: Skladem ihned

Zboží k vám dorazí 27.04

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Jablečná semínka (Pyrus malus)

Olej z jablečných semínek je za studena lisovaný ze semen Pyrus malus (syn Malus domestica), pěstovaných po celém světě pro své plody.

Využití oleje z jablečných semínek

Olej z jablečných semínek, používaný kosmeticky, zlepšuje vzhled, texturu pokožky a vlasů díky svému bohatému profilu mastných kyselin. Snadno hydratuje, kondicionuje a změkčuje bez zanechání mastných zbytků. Jeho antioxidační vlastnosti pomáhají předcházet známkám předčasného stárnutí pokožky tím, že obnovují její hladkost, vytvářejí ochrannou bariéru proti škodlivým UV paprskům a předcházejí poškození pokožky způsobenému volnými radikály. Jeho lehká textura umožňuje jablečnému oleji změkčit pokožku a zároveň do ní proniknout. Vyčistit póry a předejít černým tečkám a budoucím akné.

S antimikrobiálními vlastnostmi a živinami, které chrání pokožku před dalším zhoršením, může Pyrus Malus léčit pokožku postiženou suchostí, ekzémy, hyperpigmentací a lupénkou. V péči o vlasy lze jablečný olej použít jako přísadu do šamponů, kondicionérů nebo vlasových masek k opravě poškození, jako jsou roztřepené konečky a vysušení. Olej okamžitě obnovuje lesk vlasů tím, že odstraňuje lupy, aniž by zanechával mastné zbytky na pokožce hlavy.

Jak používat

Olej je vhodný používat k aromaterapii.

Olej lze použít k obohacení kosmetických krémů, ke koupeli či masáži.

Jedná se o kosmetický přípravek, není určen k vnitřnímu užití.

Další informace

Použitá část rostliny: semena

Extrakční proces: lisování za studena

Barva: světle žlutá až zlatozelená tekutina

Země původu: Indie

#CAS: 85251-63-4

#EINECS: 286-475-7

Parametry a specifikace

Objem10 ml
ÚčinkyAkné
ZnačkaPěstík
Certifikace100% Organic, Vhodné pro vegany, Z udržitelného zemědělství
Druh olejeNosný olej
Roční obdobíLéto, Podzim
ÚčinekZklidňující
Vhodné proTěhotné a kojící ženy
Účel použitíAkné, Péče o pleť, Péče o vlasy
VůněNeutrální
Od A do ZJ

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-