Jedle stříbřitá - 100% přírodní esenciální olej (10ml) - Pěstík

Jehličnatý olej s nádherně borovicovým, dřevitým, zemitým a kafrovým aroma má silný uklidňující účinek, podporuje klidný spánek a zároveň poskytuje povznášející a osvěžující pocit. Více informací

129 Kč
107 Kč bez DPH

Dostupnost: Skladem ihned

Zboží k vám dorazí 28.04

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Jedle stříbřitá (Abies alba)

Esenciální olej stříbrná jedle se destiluje vodní párou z plochých jehličkovitých listů a větviček jehličnanů Abies alba pocházejících z evropských hor.

Jméno Abies je latinsky vzrůstající vzhledem k jeho výšce a jméno Alba je latinsky světlé nebo bílé a připomíná bílou barvu jeho dřeva. Domorodé kmeny Severní Ameriky dlouho používaly aromatické jehličí tohoto stromu k léčbě plicních a hrudních problémů. Mezi oblíbené aplikace tohoto esenciálního oleje patří osvěžovače vzduchu, koupelové směsi, parfémy a další kosmetické produkty.

Využití oleje z jedle stříbřité

Kromě toho, že má dekongestantní, expektorační a mukolytické vlastnosti, které pomáhají při potížích s plícemi a dutinami, může esenciální olej z jedle stříbřité také pomoci při zmírnění menších bolestí a zánětů a také zmírnění nežádoucích svalových křečí. Tento olej je vysoce účinný při každodenním používání v difuzéru, zvláště když může dojít k omezení průtoku dýchacími kanály během náročných zimních měsíců. Jeho antiseptické, antibakteriální, analgetické a protizánětlivé vlastnosti z něj dělají skvělý doplněk k vyživujícím olejům a pro použití na zanícené, horké kožní stavy, jako je bodnutí hmyzem a bodnutí.

Emočně a energeticky je esenciální olej z jehličnaté jedle regenerační a uklidňující. Tento esenciální olej je velmi povznášející, zvláště ve stresových a náročných situacích, které vyžadují více emocionální síly a síly. Jedličkový olej se výjimečně dobře páruje s jinými „venkovními“ aromaty, jako je levandule, smrk, eukalyptus a rozmarýn.

Jak používat

Olej je vhodný používat k aromaterapii.

Olej lze použít k obohacení kosmetických krémů, ke koupeli či masáži.

Jedná se o kosmetický přípravek, není určen k vnitřnímu užití.

Další informace

Použitá část rostliny: jehličí

Extrakční proces: destilace parou

Barva: čirá až světle žlutá tekutina

Země původu: Albánie

#CAS: 8002-09-3

#EINECS: 289-870-2

Parametry a specifikace

Objem10 ml
ZnačkaPěstík
CertifikaceZ udržitelného zemědělství, Wild harvested, Vhodné pro vegany, 100% Organic
Druh olejeEsenciální olej
Roční obdobíPodzim, Zima
ÚčinekEnergizující , Osvěžující, Povzbuzující
Vhodné proMuže
Účel použitíChřipka a nachlazení, Stres, Záněty
VůněDřevnatá, Sladká
Od A do ZJ

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-