Kadidlo - 100% přírodní esenciální olej (10ml) - Pěstík

Boswellia serrata se svým teplým, pryskyřičným, hladkým, sladko-balsamickým, komplexním aroma s lehkým podtónem podobným lékořici, patří mezi nejbohatší a nejvybranější z majestátních odrůd kadidla. Více informací

219 Kč
181 Kč bez DPH

Dostupnost: Skladem ihned

Zboží k vám dorazí 23.05

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Kadidlo (Boswellia serrata)

Esenciální olej Kadidlo Serrata je hydrodestilován z pryskyřičné sušené mízy stromů Boswellia serrata rostoucích divoce v lesích Indie. 

Kadidlo Serrata je nejstarší doložené Kadidlo - Kadidlo zmiňované v Bibli a ájurvédské medicíně. Kadidlo Serrata má vysoký obsah přírodních složek patřících do chemické skupiny monoterpenů, jako je alfa thujen, alfa-pinen a limonen, což mu propůjčuje silné antiseptické, dekongestantní a protizánětlivé činidlo.

Využití oleje z Kadidla

Čistá, citrusově-terpenická vůně esenciálního oleje Frankincense Serrata je opředena starověkým mýtem a posvátným rituálem; díky jeho hlubokým léčivým vlastnostem je důležitou součástí ajurvédské medicíny. Kadidlový olej Serrata je také široce používán jako pomoc při zmírnění menších bolestí a zánětů souvisejících s bolestmi hlavy a celkovým svalovým napětím. Může poskytnout podporu dýchání. Kadidlový olej obsahuje antimikrobiální výhody, které ničí škodlivé zárodky a bakterie při kontaktu, ať už na těle nebo na površích v celém domě.

Kadidlový esenciální olej Serrata, který je schopen eliminovat vrásky, dramaticky redukovat výskyt jizev po celém těle, odstranit akné a jiné nedokonalosti, zároveň vyblednout strie a hojit popraskanou nebo suchou pokožku. Poskytuje řadu výhod proti stárnutí.

Emočně a energeticky je Kadidlový olej Serrata bohatý na potenciální aplikace. Kadidlo je legendární pro své tradiční a posvátné použití a svou schopnost navodit hluboký klid mysli, takže je ideální pro meditační účely.

Jak používat

Olej je vhodný používat k aromaterapii.

Olej lze použít k obohacení kosmetických krémů, ke koupeli či masáži.

Jedná se o kosmetický přípravek, není určen k vnitřnímu užití.

Další informace

Použitá část rostliny: pryskyřice

Extrakční proces: hydro-destilace

Barva: světle žlutá až světle jantarová tekutina

Země původu: Somálsko

#CAS: 8016-36-2 ; 89957-98-2

#FEMA: 2816

#EINECS: 289-620-2

Parametry a specifikace

Objem10 ml
ZnačkaPěstík
Certifikace100% Organic, Vhodné pro vegany, Wild harvested, Z udržitelného zemědělství
Druh olejeEsenciální olej
Roční obdobíPodzim, Zima
ÚčinekOsvěžující, Povzbuzující, Relaxační
Vhodné proMuže, Těhotné a kojící ženy
Účel použitíAkné, Chřipka a nachlazení, Deprese, Detox, Meditace, Posílení imunity, Péče o pleť, Stres, Vrásky, Zažívání, Záněty, Úzkost
VůněBylinná, Dřevnatá, Hřejivá
Od A do ZK

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-