Kadidlo posvátné - 100% přírodní esenciální olej (10ml) - Pěstík

Esenciální olej kadidlo posvátné má hřejivou, zářivou, pryskyřičnou, zemitou, lehce balsamickou vůni s peprnými podtóny a vrchním tónem citrónově-pomerančových citrusů; a je obdařen řadou aromaterapeutických aplikací. Více informací

219 Kč
181 Kč bez DPH

Dostupnost: Skladem ihned

Zboží k vám dorazí 27.06

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Kadidlo posvátné (Boswellia sacra) 

Esenciální olej kadidlo posvátné je hydrodestilován z pryskyřičné sušené mízy stromů Boswellia sacra pocházejících z Ománu, historické oblasti známé výrobou kadidlového oleje prvotřídní kvality. 

Lehce zbarvená pryskyřice Boswellia sacra s nazelenalým odstínem je pečlivě sklizena ze stromů v Ománu, kde má povolení od královské rodiny pracovat s pryskyřicí Royal Hojari, jak je místní známá, jen několik palíren. Olej Boswellia Sacra, označovaný také jako posvátné kadidlo, se používá jako duchovní pomůcka při rituálech, modlitbách a meditacích.

Využití oleje z kadidla posvátného

Kadidlový olej Sacra se používá kosmeticky k výživě a omlazení pokožky. Kromě toho, že esenciální olej kadidlo Sacra působí jako krásná podpora pokožky pro věci, jako je hydratace, omlazení zralé pokožky a pomoc s jizvou, je také široce používán pro pomoc při zmírňování menších bolestí a zánětů souvisejících s bolestmi hlavy a celkovým svalovým napětím. Díky vysokému množství alfa-pinenu má kadidlo Sacra schopnost působit protizánětlivě. Může také poskytnout podporu dýchání, pomáhá odstranit přetížení a sliznice.

Emočně a energeticky je kadidlo posvátné uctíván pro své silně povznášející a objasňující účinky na tělo a mysl. Když se rozptýlí doma, poskytuje ochranu, podporuje zdravou náladu a promění vůni domova na vůni chrámu. Někteří ji také považují za nadřazeného spojence při hledání zvýšené životní energie a výživy duše. 

Jak používat

Olej je vhodný používat k aromaterapii.

Olej lze použít k obohacení kosmetických krémů, ke koupeli či masáži.

Jedná se o kosmetický přípravek, není určen k vnitřnímu užití.

Další informace

Použitá část rostliny: pryskyřice

Extrakční proces: hydro-destilace

Barva: čirá až světle žlutá tekutina

Země původu: Omán

#CAS: 8016-36-2 ; 89957-98-2

#FEMA: 2816

#EINECS: 289-620-2



Parametry a specifikace

Objem10 ml
ZnačkaPěstík
CertifikaceZ udržitelného zemědělství, Wild harvested, Vhodné pro vegany, 100% Organic
Druh olejeEsenciální olej
Roční obdobíZima, Podzim
ÚčinekZklidňující, Relaxační, Očistný
Vhodné proTěhotné a kojící ženy, Muže
Účel použitíÚzkost, Stres, Péče o pleť, Meditace, Detox, Deprese, Chřipka a nachlazení, Akné
VůněDřevnatá, Bylinná
Od A do ZK

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-