Úroveň pražení

Cena

159 - 938 Kč

Káva na espresso  (4 produktů)

Vychutnejte si čerstvě praženou zrnkovou kávu na espresso! Vybrat si můžete podle druhu, velikosti balení, kyselosti i příchutě a dalších vlastností! K Lázeňské kávě si pořiďte také mlýnek na mletí zrnkové kávy nebo automatický či pákový kávovar pro to nejlepší espresso! Pokud chcete mít svou kávu i s sebou na cestách, podívejte se na termosky a termohrnky! Káva na espresso je vhodná pro alternativní metody pití kávy jako je french pressaeropress i moka konvička! Ochutnejte také kávu na filtr či kávu podle kontinentu! Jak si správně vybrat praženou zrnkovou kávu z naší pražírny?

Jakým způsobem vybrat kávu?

Pro nejlepší výběr kávy je u každé kávy uveden chuťový profil. Můžete si tak vybrat kávu podle toho jaké chutě při pití kávy preferujete. Jste milovníky sladší kávy, medu a nugátu? Káva Nikaragua - Las Brumas bude pro Vás tou nejlepší volbou. Milujete chuť a vůni kávy, ale jste těhotná? Pro tyto případy na našem eshopu pěstík naleznete bezkofeinovou kávu Kolumbie - La Serrania s příchutí čokolády, brusinek a amaretta. S ohledem na Vaše zdraví je káva bez kofeinu šetrnou přírodní cestou zbavena kofeinu. Preferujete méně kyselou kávu? Guatemala - Perla Negra Vám poskytne maximální zážitek. 

Kvalitní zrnkovou kávu můžete také vybírat podle země původu. V naší nabídce naleznete kávy americkéasijské a africké

Kávu na espresso zakupte podle její acidity. V kávě je ukryto mnoho chutí a aromat a pijáci kávy ji dělí na více kyselou kávu a méně kyselou kávu.

Dále můžeme kávu rozdělit podle způsobu zpravování. Naturální káva má plnější chuť a větší sladkost. Mokré zpracování kávy obohatí kávu o jemnost a nejvyšší kvalitu. Výrazná chuť a sladkost po medu je vlivem medového zpracování metodou honey. 

Cuppingové skóre je určené k výběru pražené kávy podle jejího hodnocení. Na pěstíku naleznete nejlepší výběrovou kávu z lázeňské pražírny. Lázeňská káva má vždy hodnocení přes 80 bodů. Maximum je 100 bodů. 

V našem eshopu můžete filtrovat podle úrovně praženízemě původuvelikosti balení a kyselosti

Co je to zrnková káva na espresso?

Zrnková káva určená do kávovarů na přípravu espressa a dalších Vašich oblíbených typů káv. Uvařte si výběrové lattécappuccino nebo flat white. Lázeňská káva je pražená s láskou a maximální péčí, aby vynikl její přirozený potenciál právě při extrakci espressa. Připravte si lahodné espresso na Vašem pákovém či automatickém kávovaru

V naší nabídce zrnkové kávy určené pro přípravu espressa jsou zařazeny fair trade zrna špičkových světových káv. Jde o nejchutnější kávy cuppingovým skóre nad 80 bodů.