Káva na filtr

Připravte si filtrovanou kávu v překapávači nebo alternativními metodami jako je French Press, Aeropress, Chemex a další. Pro tyto metody přípravy je charakteristická delší doba přípravy, větší objem kávy v šálku a jemně rozvinuté chutě. Pro tento typ je vhodná káva světle pražená na filtr, tedy s kratší dobou pražení. Zachová se tak originální ...

Připravte si filtrovanou kávu v překapávači nebo alternativními metodami jako je French Press, Aeropress, Chemex a další. Pro tyto metody přípravy je charakteristická delší doba přípravy, větší objem kávy v šálku a jemně rozvinuté chutě. Pro tento typ je vhodná káva světle pražená na filtr, tedy s kratší dobou pražení. Zachová se tak originální chuť kávy jako je sladkost, ovocnost a jiskrná acidita

Lázeňská káva vzniká důsledným výběrem kávy z nejkvalitnějších celosvětových plantáží. Klademe maximální důraz na čerstvost kávy. Na našem eshopu naleznete nejlahodnější kávy z AmerikyAfriky a Asie. Pít kvalitní kávu znamená pít výběrovku s fair trade přístupem k farmářům. Pro přípravu filtrované kávy je káva pražena do světlé barvy. 

Jak si správně vybrat kávu na filtr?

Vybírejte nejlepší kávu pro Vás podle toho, co máte rádi a jaké jsou vaše přednosti. Chuťový profil kávy je velmi důležitý při samotném výběru. Milujete ovocnou kávu a vanilku? Ideální kombinaci těchto chutí naleznete v kávě Kolumbie - Andino. Propojení svěžesti citrusových plodů a ovoce zažijete při pití kávy El Salvador - Jose Alfredo Recinos.

Míra acidity je při degustaci kávy dalším měřítkem. U nás zakoupíte nejenom méně kyselou kávu, ale také kávu více kyselou.

S naší výběrovou kávou můžete procestovat kávové chutě z celého světa. Vybíráme pro Vás nejkvalitnější kávy z Brazílie, El Salvádoru, Etiopie, Guatemaly, Indie, Kolumbie a Nikaragui. Každý z těchto regionů má své specifické klimatické podmínky, které mají taktéž velký vliv na chuť kávy. 

Chcete si uvařit chutnou kávu na filtr, která je sladká, využijte kávu praženou naturální metodou. Při mokrém zpracování vynikne jemnost a čistota chutí a medovou příchuť naleznete u kávy vzniklé metodou honey

Výborným pomocníkem při výběru kávy je odborné hodnocení kávových produktů. U našich káv je cuppingové skóré vyšší než 80 bodů, čímž se naše kávy řadí mezi špičku.

Vybírejte zrnkovou kávu na filtr podle úrovně pražení, země, velikosti balení a kyselosti. 

Více

Káva na filtr  (11 produktů)

Připravte si filtrovanou kávu v překapávači nebo alternativními metodami jako je French Press, Aeropress, Chemex a další. Pro tyto metody přípravy je charakteristická delší doba přípravy, větší objem kávy v šálku a jemně rozvinuté chutě. Pro tento typ je vhodná káva světle pražená na filtr, tedy s kratší dobou pražení. Zachová se tak originální chuť kávy jako je sladkost, ovocnost a jiskrná acidita

Lázeňská káva vzniká důsledným výběrem kávy z nejkvalitnějších celosvětových plantáží. Klademe maximální důraz na čerstvost kávy. Na našem eshopu naleznete nejlahodnější kávy z AmerikyAfriky a Asie. Pít kvalitní kávu znamená pít výběrovku s fair trade přístupem k farmářům. Pro přípravu filtrované kávy je káva pražena do světlé barvy. 

Jak si správně vybrat kávu na filtr?

Vybírejte nejlepší kávu pro Vás podle toho, co máte rádi a jaké jsou vaše přednosti. Chuťový profil kávy je velmi důležitý při samotném výběru. Milujete ovocnou kávu a vanilku? Ideální kombinaci těchto chutí naleznete v kávě Kolumbie - Andino. Propojení svěžesti citrusových plodů a ovoce zažijete při pití kávy El Salvador - Jose Alfredo Recinos.

Míra acidity je při degustaci kávy dalším měřítkem. U nás zakoupíte nejenom méně kyselou kávu, ale také kávu více kyselou.

S naší výběrovou kávou můžete procestovat kávové chutě z celého světa. Vybíráme pro Vás nejkvalitnější kávy z Brazílie, El Salvádoru, Etiopie, Guatemaly, Indie, Kolumbie a Nikaragui. Každý z těchto regionů má své specifické klimatické podmínky, které mají taktéž velký vliv na chuť kávy. 

Chcete si uvařit chutnou kávu na filtr, která je sladká, využijte kávu praženou naturální metodou. Při mokrém zpracování vynikne jemnost a čistota chutí a medovou příchuť naleznete u kávy vzniklé metodou honey

Výborným pomocníkem při výběru kávy je odborné hodnocení kávových produktů. U našich káv je cuppingové skóré vyšší než 80 bodů, čímž se naše kávy řadí mezi špičku.

Vybírejte zrnkovou kávu na filtr podle úrovně pražení, země, velikosti balení a kyselosti.