KeepCup Original Clear Moonshine M 340 ml

pošli přes

KeepCup zahradní potřeby

KeepCup Original Clear Moonshine M 340 ml

Víte, že ve 20 jednorázových kelímcích i s víčkem je tolik plastu, že stačí na výrobu 1 KeepCupu? A navíc KeepCup vám vydrží až 4 roky. Jdeme do boje konce s jednorázovými plastovými kelímky na kávu a jiných nápojů. Jdete do toho s námi? Více informací

399 Kč
330 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

KeepCup je skvělým společníkem na cesty, do přírody ale také na doma či do kanceláře. Svou velikostí uspokojí i milovníky cappuccina nebo latté. KeepCup je 100% ekologický a nápoj vydrží o 30 minut déle horký než v klasickém šálku. Hrnky jsou netoxické a jsou stylové. Užijte si hravé KeepCupy v různých barevných provedeních a pijte kávu ekologicky!

V čem je KeepCup jedinečný? Clear s růžovým držákem

KeepCup je australská značka ekologických hrnků, které posbíraly spoustu ocenění. Vše začalo v roce 1998, kdy si sourozenci Forsythovi otevřeli řetězec obchodů BlueBag, kde prodávali čerstvé sendviče, saláty a také kávu s sebou. Nelíbila se jim ale velká spotřeba materiálů a zbytečné znečišťování životního prostředí. A tak se zrodil nápad na výrobu kvalitních hrnků v příjemném designu, které by se daly používat znovu a znovu.  

Vlastnosti termohrnku keepcup

"Keep Cupy" jsou ekologické, netoxické, nahrazují plastové kelímky na jedno použití a káva a čaj v nich vydrží až o 30 minut déle horké, než v normálním hrnku. A jsou 100% recyklovatelné. Tento typ Keep Cupů je vyroben ze sodno-draselného skla, které vyniká vysokou odolností. Zároveň jsou vhodné do mikrovlnky i myčky nádobí. Jejich minimálně čtyřletá životnost je dalším dobrým argumentem, proč mít hrnek KeepCup a šetřit tak životní prostředí. Jsou lehké s 90% těsnivostí. Při přímém otočení začnou prokapávat.

Parametry a specifikace

Objem340 ml
BarvaŠedá, Fialová
Vlastnosti termohrnkuVhodné do myčky
MateriálPlast

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-