Kinto Travel Tumbler Coyote 350 ml žlutá

Cestovní termoska od japonské firmy Kinto. Udrží teplotu, vůni a chuť nápojů po dobu až 6 hodin. Více informací

857 Kč
708 Kč bez DPH

Zboží k vám dorazí 26.04

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Kinto Travel Tumbler je japonská termoláhev, která má výborné těsnící schopnosti a výborně izoluje. S touto termoskou vám už neuteče ani kapka kávy nebo čaje. Funkční design se propojuje s vysokou kvalitou. Vybírejte na našem eshopu z různých barev a velikostí.

Jedinečný pomocník na cestách

Travel Tumbler je přesně navržen pro toho, kdo vede rozmanitý život a je stále v pohybu. Není totiž nad to, dopřát si ve chvilce volna chutnou kávu nebo čaj. Tato jedinečná termoska je schopná udžet jakýkoliv nápoj přesně v té teplotě, která Vám vyhovuje. Jedná se navíc o vysoce designový kousek, který potěší i Vaše oko.

Udrží teplotu nápoje až 6 hodin

Travel Tumbler má díky dvojité stěně skvělé tepelné vlastnosti. Je schopný udržet teplotu jak studených, tak teplých nápojů, a to až po dobu šesti hodin (horké nápoje nad 65°C, studené nápoje pod 8°).  Pro maximální efektivitu můžete na 1-2 minutly Tumbler předehřát teplou vodou nebo v případě studených nápojů schladit studenou vodou.

Kinto Travel Tumbler Coyote 350 ml žlutý termohrnek na cesty
Kinto Travel Tumbler Coyote 350 ml žlutý termohrnek na cesty

Vakuové utěsnění

Tato cestovní termoska se skládá z těla a víčka. Toto víčko je tvořeno dvěma částmi, díky kterým je plnění termosky a její následné čištění velmi snadné. Termoska je díky dvoudílnému víčku utěsněná a neproteče.

Jedinečný design

Když pomineme jeho výborné technické vlastnosti a kvalitní provedení, nemůžeme vynechat jeho nadčasový design. Bezpochyby se bude vyjímat na každém pracovním stole. Travel Tumbler je dostupný v několika barvách a je už jenom na Vás, jaký kousek si vyberete.

Kinto Travel Tumbler Coyote 350 ml žlutý termohrnek na cesty

Parametry a specifikace

Objem350 ml
BarvaŽlutá
MateriálNerezová ocel
Šířka výrobku7.0 cm
Výška výrobku17.0 cm
Hloubka výrobku7.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-