Kinu M47 Classic
+ doprava zdarma

Ten nejkvalitnější mlýnek, který jsme kdy měli v ruce. Díky zarážce na palec je manipulace s mlýnek o tolik pohodlnější. A to jsme se ještě nezmínili o snadném nastavování hrubosti mletí, které můžete nastavit i po mikrometrech. Mlýnek můžete používat na všechny typy přípravy káv. Jednou máte chuť na espresso, po druhé zas na filtr? Pro tento mlýnek nic není problém. Více informací

11 300 Kč
9 339 Kč bez DPH

Zboží k vám dorazí 21.04

Upozornění: poslední kus skladem!

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Ruční mlýnek Kinu M47 Classic

Odolný ruční mlýnek se snadnou manipulací

Německá kvalita a preciznost. To je ruční mlýnek Kinu M47 Classic. Tělo mlýnku je vyrobeno z nerezové oceli, díky čemuž je mlýnek velmi odolný. Německá firma Kinu si totiž dala za úkol vyrobit, co nejkvalitnější mlýnek, který bude nejlepší i mezi těmi největšími konkurenty na trhu. Vrchní část mlýnku, kde se nachází násypka je vyrobena z plastu a pojme až 50 gramů kávových zrnek. Spodní části mlýnku je vyrobena z potravinářského plastu, z gumy, takže mlýnek neklouže a je stabilní. Na mlýnku si oblíbíte jeho kvalitní rukojeť, se kterou se krásně a pohodlně manipuluje. Rukojeť je doplněna o zarážku na palec, díky které se vám s mlýnkem bude o to víc lépe manipulovat a ruka vám nikam nebude klouzat. Mlýnek M47 Classic je opravdu odolný díky tomu, že je téměř celý z nerezové ocele. Oproti ostatním Kinu mlýnkům má nejméně plastových součástek a je nejtěžší.

Lehké nastavení mlýnku pro všechny typy příprav kávy

Kino M47 Classic si opravdu zamilujete. Je to skvělý mlýnek pro všechny typy příprav kávy. Milujete espresso ale rádi si dopřejte i překapávanou kávu? S tímto mlýnkem to nebude problém. Na mlýnku lze opravdu lehce a plynule nastavit správná hrubost mletí. A pro opravdové puntičkáře a fajnšmekry lze nastavit hrubost mletí i po mikrometrech. Odteď budete připravovat ty nejlepší kávy. Protože všichni profíci v kávovém světě ví, že mletí kávy je základ. Mlecí kameny mají velikost 47 mm a jsou vyrobené z oceli. Osa kličky je umístěna mezi kuličkovými ložisky a díky tomu je mletí snazší a přesnější. Výsledná namletá káva je tedy krásně konzistentní.

Ruční mlýnek Kinu M47 Classic

Srovnání ručních mlýnků Kinu

Ruční mlýnek Kinu M47 Classic

Kinu M47 Phoenix

  • násypka 50 - 60 gramů
  • mlecí kameny 47 mm/nerezová ocel
  • váha mlýnku 715 gramů
  • nastavení hrubosti po mikrometrech
  • rukojeť - silikonová
  • násypka mlýnku - ABS plast

Ruční mlýnek Kinu M47 Classic

Kinu M47 Simplicity

  • násypka 40 - 50 gramů
  • mlecí kameny 47 mm/nerezová ocel
  • váha mlýnku 965 gramů
  • nastavení hrubosti po mikrometrech
  • pohodlná rukojeť se zarážkou pro palec
  • násypka mlýnku - ABS plast

Ruční mlýnek Kinu M47 Classic

Kinu M47 Classic

  • násypka 40 - 50 gramů
  • mlecí kameny 47 mm/nerezová ocel
  • váha mlýnku 1170 gramů
  • nastavení hrubosti po mikrometrech
  • pohodlná rukojeť se zarážkou pro palec
  • násypka mlýnku - nerezová ocel

Kinu M47 Phoenix je ve srovnání s ostatními tedy nejlehčí. Hodí se tedy skvěle pro ty z vás, kteří jste stále na cestách a bez dobré kávy nedáte ani ránu. Mlýnek Kinu M47 Classic je opravdu hvězdou mezi všemi ostatními. Padne skvěle do ruky a díky zarážce na palec se vám bude mlýnek příjemně držet a nebude nikam klouzat. Oproti mlýnku Kinu M47 Phoenix a Simplicity je o poznání těžší a bytelnější. Má minimum plastových součástek, a proto se řadí mezi opravdové jedničky na trhu. Kinu M47 Simplicity je doplněn také o zarážku na palec, kterou oceníte při mletí kávy. Oproti Kinu Classic má násypku z mlýnku z ABS plastu a je o to lehčí. Všechny mlýnky mají kvalitní mlecí kameny, které mají 47mm.

Parametry a specifikace

TypRuční
BarvaStříbrná
MateriálSilikon, Nerezová ocel
Displejne
Velikost mlecích kamenů (mm)47 mm
Materiál mlecích kamenůOcel
Tvar mlecích kamenůkónické
Kapacita násypky (g)40
PoužíváníDomácí
ŠtítekKvalitní, Premium
DoAuta, Kanceláře, Domácnosti
Dávkování mlýnkuManuální
Funkce mlýnkuNastavení hrubosti
ProFiltrovanou kávu, Alternativní metody přípravy
Šířka výrobku5.2 cm
Výška výrobku20.0 cm
Hloubka výrobku5.2 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-