Výprodej! Konopný balzám na rty 4,8 ml, Zelená Země

pošli přes

Zelená Země zahradní potřeby

Konopný balzám na rty 4,8 ml, Zelená Země

Užijte si pocit dokonale hydratovaných a vyživených rtů díky tomuto konopnému balzámu na rty. Byl vytvořen z těch nejkvalitnějších výtažků z konopí a díky jedinečné kombinaci přírodních složek dodá vašim rtům potřebnou péči a ochranu.  Zboží s prošlým DMT. Více informací

81 Kč
67 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Konopný balzám na rty 4,8 ml, Zelená Země

Konopný balzám na rty je vyroben z výtažků konopí, které přirozeně hydratují a vyživují rty. Jeho přírodní složky poskytují ochranu před vnějšími vlivy a pomáhají udržovat rty jemné a hydratované.

Obsah účinných látek v balzámu na rty

Tento balzám na rty obsahuje řadu účinných látek, které pomáhají rty hydratovat, vyživovat a chránit. Obsahuje konopný olej, D-panthenol a beta-karoten.

Složení: Aqua, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Glycerin, Cera Carnauba (Copernicia Čerifera), Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Ingredients: Triglycerides FattyAcides, Petrolatum, Caprylic / Capric Triglyceride, Paraffin, Paraffinum Liquidum, Cera Carnauba (Copernicia Čerifera), Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, PEG-1500 Stearate, Parfum, Cannabis Sativa Seed Oil, Panthenol, Citronellol, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional,Beta-carotene(CI40800)

Použití

- Balzám rovnoměrně naneste na horní a spodní ret. Ujistěte se, že jste balzám nanesli na celý povrch rtů a že je rovnoměrně rozetřený.
- Je vhodný pro celoroční použití jako ochrana rtů před nepříznivými vlivy počasí, sluncem, větrem a mrazem.

Balení: 4,8 ml

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-