Květinová směs pro okraje cest, letnička

pošli přes

Kiepenkerl zahradní potřeby

Květinová směs pro okraje cest, letnička

"Wayside flower mix" je udržitelný způsob, jak dlouhodobě doplňovat stravu divokých včel, včel, motýlů a jiného hmyzu navštěvujícího květiny.  Více informací

260 Kč
215 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Květinová směs pro okraje cest

Ozdobí zahradní chodníky a cestičky. Ze semen vyrostou 1–1,5 m vysoké letničky rozličných barev a vůní, které do vaši zahrady přilákají užitečný hmyz, ježky i zajíce. Rostliny mají také velmi pozitivní vliv na kvalitu a stav půdy. Balení vystačí na plochu 40 m2.

Použití květinové směsi

Louku vyséváme na slunné stanoviště do výživné půdy. Jelikož se jedná o směs, klíčí semena různými rychlostmi. Ideální doba na výsev je od dubna do června. Semena začínají klíčit po 2–3 týdnech. Je potřebná dostatečná závlaha. Minimální teplota pro klíčení osiva je 15 °C.

Balení obsahuje osivo a vermikulit jako secí prostředek. Ten pomáhá dosáhnout rovnoměrného výsevu semen a je neškodný. Před výsevem promíchejte, připravte výsevní jamku, aby se vytvořil mírný náklon. Směs poté rovnoměrně vysejte a zatlačte. Pěstební jamku udržujte neustále mírně vlhkou.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-