Kvitok Arganový olej BIO (50 ml) - za studena lisovaný

pošli přes

Kvitok zahradní potřeby

Kvitok Arganový olej BIO (50 ml) - za studena lisovaný

410 Kč
339 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Ne nadarmo je arganový olej nazýván marocké zlato. Jeho barva se skutečně podobá zlatu a díky svým mimořádným hydratačním a omlazujícím účinkům se stal nejoblíbenějším rostlinným olejem pro péči o pleť a vlasy. Velmi oblíbený je nejen v kosmetickém průmyslu ale i farmaceutickém a potravinářském. Lisuje se za studena z plodů argánie trnité. Keře, který roste na jediném místě na světě, a to v jihozápadním Maroku. 
Nerafinovaný arganový olej od Kvitku má jemné oříškové aroma a je vhodný na pokožku celého těla a pro všechny typy pleti, zejména pro zralou, suchou a citlivou. Účinně napomáhá při léčbě různých kožních onemocnění, jako je lupénka, ekzém či akné. Blahodárně působí také na vlasy a nehty.

Kosmetická značka Kvitok se zrodila na východě Slovenska ve městě Humenné. Za jejím vznikem stojí sympatická mladá žena Martina. Studia na lékařské a poté i chemické fakultě jí otevřela oči a Martina si uvědomila, kolik nebezpečných látek přichází každý den do styku s naší pokožkou a tělem.

Parametry a specifikace

Objem50 ml
ÚčinkyVýživa vlasů, Vitalita, Regenerace, Proti lupénce, Omlazující, Kožní problémy, Hydratuje vlas
ZnačkaKvitok
Typ vlasůSuché vlasy, Proti lupům, Citlivá pokožka

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-